Neler Yeni

Razer klavye alınır mı?

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Bütçe
600
Merhaba arkadaşlar şuan gamepower katana red switch kullanmaktayım. Genel olarak böyle mi bilmiyorum fakat klavyede çok sorun yaşadım. Aldıktan 3 ay sonra w ve shift tuşları bozulmaya başladı garantiye yolladım tamir edip geri gönderdiler bi 3 ay daha geçti ve aynı tuşlar tekrar bozuldu. Çok eskiden beri razer fanlığım var ve razer klavyelere bi göz attım fiyatları uygun geldi. Aşırı sesli bir klavye kullanmaya müsait olmadığım için Green switch kullanılan blackwidow gibi klavyelere yaklaşamıyorum ornata v2 ve cynosa arasında gidip geliyorum. Bu klavyelerin ikisi de sessiz fakat mekanik değiller. Mecha-membrane olarak geçiyorlar düşünceleriniz nelerdir

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Merhaba arkadaşlar şuan gamepower katana red switch kullanmaktayım. Genel olarak böyle mi bilmiyorum fakat klavyede çok sorun yaşadım. Aldıktan 3 ay sonra w ve shift tuşları bozulmaya başladı garantiye yolladım tamir edip geri gönderdiler bi 3 ay daha geçti ve aynı tuşlar tekrar bozuldu. Çok eskiden beri razer fanlığım var ve razer klavyelere bi göz attım fiyatları uygun geldi. Aşırı sesli bir klavye kullanmaya müsait olmadığım için Green switch kullanılan blackwidow gibi klavyelere yaklaşamıyorum ornata v2 ve cynosa arasında gidip geliyorum. Bu klavyelerin ikisi de sessiz fakat mekanik değiller. Mecha-membrane olarak geçiyorlar düşünceleriniz nelerdir
Alınabilirler ben chroma lite kullanıyorum memnunum. Ama oı civara mekanik istersen mekanik bulunur.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
600TL vericen bi de mekanik olmayacak :D
Bak sen şu işe, razer diye değmez mekanik bile olmayan bir klavye yarı mekanik olsa ne olur.
HP Omen Encoder, Gigabyte Aorus K1 veya XPG Summoner bakın

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
600TL vericen bi de mekanik olmayacak :D
Bak sen şu işe, razer diye değmez mekanik bile olmayan bir klavye yarı mekanik olsa ne olur.
HP Omen Encoder, Gigabyte Aorus K1 veya XPG Summoner bakın
Tabi farkındayım. Fakat ne yalan söyleyeyim biraz ışıqlı mışıqlı hayranlığım var ve bunun en büyüğü de audio visualizer özelliği, gigabyte da rgb mevzusunda bildiğim kadarıyla çok iyi. Bilgisayarımda xpg marka ramler kullanıyorum ama klavyelerine dair bilgim yok sizce razer kadar tatmin edebilir mi bu iki marka beni :D

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
bende son zamanlar klavyemin sesinden rahatsız olmaya başladım 0 ses çıkaran klavye istiyo canım tabi varsa böyle bastıgımda hiç bir şey duymıyım istiyorum

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende son zamanlar klavyemin sesinden rahatsız olmaya başladım 0 ses çıkaran klavye istiyo canım tabi varsa böyle bastıgımda hiç bir şey duymıyım istiyorum
Bildiğim kadarıyla çok az sesli mekanik switchler mevcut red switch de bunlardan biri. Ben 6 aydır red switch kullanıyorum belirttiğim gibi ve sesi rahatsız etmiyor switch türlerini araştırırsanız kafanıza uygun bir switchli klavye bulabilirsiniz

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
Bildiğim kadarıyla çok az sesli mekanik switchler mevcut red switch de bunlardan biri. Ben 6 aydır red switch kullanıyorum belirttiğim gibi ve sesi rahatsız etmiyor switch türlerini araştırırsanız kafanıza uygun bir switchli klavye bulabilirsiniz
valla artık öyle bi noktadayım ki space tuşuna basarken o yay sesini duymamak için kırıcam klavyeyi az kaldı

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Tabi farkındayım. Fakat ne yalan söyleyeyim biraz ışıqlı mışıqlı hayranlığım var ve bunun en büyüğü de audio visualizer özelliği, gigabyte da RGB mevzusunda bildiğim kadarıyla çok iyi. Bilgisayarımda xpg marka ramler kullanıyorum ama klavyelerine dair bilgim yok sizce razer kadar tatmin edebilir mi bu iki marka beni :D
Mekanik olmayan bir klavye alınmaz xpg summoner çok kaliteli bir klavye switchleri özellikle çok kaliteli fakat blue switch kullandığı için sesli.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Volkan Günaçtı
Xpg summoner red switchi olsaydı ben de niyetlenmiştim ama mavi falan ses benden uzak dursun en sessiz neyse ondan yanayım ben de

Top Bottom