Razer Klavye önerisi

yldr37

80+
Reaksiyon skoru
134
Çok pahalı olmayan fp klavye önerisi razer mouse aldım bayıldım klavye de almak istiyorum 200 300 tl bütçeye klavye önerin

8 aydır Cynosa Lite Kullanıyorum, tek sıkıntısı bazı tuşların kenarların boyası silindi, aşındı neyse artık ondan. Onun dışında memnunum güzel.

Razer RZ03-03401300-R3L1 Cynosa V2​

bu nasıldır rgb olan

iyidir razer istiyorsan membrane olarak alınabilir ışıkları da iyi

Razer RZ03-03401300-R3L1 Cynosa V2​

bu nasıldır rgb olan
bu arada klavyeye şu yüzden yöneldim uygulamadaki ambiyans sese göre ışık fln çok hoşuma gitti klavyede de görmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyidir razer istiyorsan membrane olarak alınabilir ışıkları da iyi
membrade olarak ne

Mekanik klavye değil işte
bütçeyi 400 tl yaparsak ne çıkar razer mekanik

bütçeyi 400 TL yaparsak ne çıkar razer mekanik
yeni bi konumu açsam 400 tl bütçeli

400 tl ye çıkarsak bütçeyi bunu sevmedim numpadi yok

Klavyelerin çoğunda zaten öyle şeyler var uygulamalarında 400 TL'ye bilmiyorum öyle ayarlanabilen uygulaması falan olan

daha az önce mekanik / membrane ne olduğunu tam bilmiyordun şimdi niye taktın bu kadar önemli oldu? Al geç işte memnun kalmayacağın kesin o 300/350 lik mekaniklerin sese duyarlılığı falan olmuyor ama o özelliği ben hayatımda max 10-15 kere kullanmışımdır iyi ama çok gereksiz

Klavyelerin çoğunda zaten öyle şeyler var uygulamalarında 400 TL'ye bilmiyorum öyle ayarlanabilen uygulaması falan olan

daha az önce mekanik / membrane ne olduğunu tam bilmiyordun şimdi niye taktın bu kadar önemli oldu? Al geç işte memnun kalmayacağın kesin o 300/350 lik mekaniklerin sese duyarlılığı falan olmuyor ama o özelliği ben hayatımda max 10-15 kere kullanmışımdır iyi ama çok gereksiz
tamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,381
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri