XEKO 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 566 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim YONDAİME 22 Ağustos 2024 #1 o tuşuna makro atamışım yanlışlıkla bastığımda rastgele her tuşa basıyo nasıl duzeltecegım klavye razer blackwidow v3
o tuşuna makro atamışım yanlışlıkla bastığımda rastgele her tuşa basıyo nasıl duzeltecegım klavye razer blackwidow v3
BabaYaga89 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 213 İsim Selim 22 Ağustos 2024 #2 Yazılımı yok mu? Makro atadığınız bölümden düzelmiyor mu?
XEKO 80+ Bronze Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 566 Dahası Reaksiyon skoru 74 İsim YONDAİME 22 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BabaYaga89 yazmış: Yazılımı yok mu? Makro atadığınız bölümden düzelmiyor mu? Devamı için tıklayın... uygulamayı kapattım düzeldi ama her açtığımda bozuluyor gene
BabaYaga89 yazmış: Yazılımı yok mu? Makro atadığınız bölümden düzelmiyor mu? Devamı için tıklayın... uygulamayı kapattım düzeldi ama her açtığımda bozuluyor gene
BabaYaga89 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 213 İsim Selim 22 Ağustos 2024 #4 XEKO yazmış: uygulamayı kapattım düzeldi ama her açtığımda bozuluyor gene Devamı için tıklayın... Klavyenin yazılımını silin ve driverını kaldırın. Sistemi yeniden başlatın ve klavyeyi takıp yazılımını tekrar kurup deneyin.
XEKO yazmış: uygulamayı kapattım düzeldi ama her açtığımda bozuluyor gene Devamı için tıklayın... Klavyenin yazılımını silin ve driverını kaldırın. Sistemi yeniden başlatın ve klavyeyi takıp yazılımını tekrar kurup deneyin.