- Bütçe
- 10000
Arkadaşlar Razer Barracuda Pro aldım ve açıkçası oyun performansını hiç beğenmedim. Ses seviyesi ve derinliği bana yeterli seviyede gelmedi. Derinlik derken özellikle rekabetçi oyunlar oynayan biri olarak adamların sağda veya solda olduklarını anlayabiliyorum ama bana tam olarak konumları hissettirecek deneyimi yaşayamıyorum. Rakibin ne kadar uzaklıkta, aşağıda mı yukarıda mı olduğunu kestirmem bi hayli zor. Halihazırda Fiio FH3 IEM kulaklığım da mevcut. Normalde günlük kullanımda ve oyunlarda onu kullanıyordum. 10mm sürücülere sahip olmasına rağmen 10-40000 Hz frekans aralığına sahip olması, 114 dB ses yüksekliği ve 24 Ohm'luk düşük direnç seviyesi ile birlikte sizlere üst seviye deneyim yaşatan bir kulaklık olduğunu söylemek isterim. Oyun kulaklığı olmamasına rağmen Razer Barracuda Pro'ya göre daha iyi iş çıkarmakta. En azından adamların konumlarını daha net algılayabiliyorum. Şuanda Barracuda Pro iade aşamasında. İade işlemi tamamlandığında Razer Kraken V3 Pro almayı düşünüyorum. Razer markasından devam etmemin sebebi diğer ekipmanlarımın da Razer olması ve bir bütünlük sağlamak istiyor olmam. Aslında aklımda iki marka var, bunlar Razer ve HyperX. Sizlerin önerilerini almak istediğim 3 model mevcut: Razer Kraken V3 Pro, Razer BlackShark V2 Pro ve yeni HyperX Cloud III. Aklımdaki sorular ise Razer BlackShark V2 daha iyi diyeniniz olursa bu zamanda bu fiyata mikro usb bir kulaklık almak ne kadar mantıklı (Tüm ekipmanlarını Type-C kullanan biri olarak.) ve Kraken V3 Pro'da yeni bir deneyim yaşatacak titreşim motorları mevcutken BlackShark V2 Pro'yu bunun önüne geçiren etken nedir? Eğer HyperX Cloud III diyeniniz olursa da diğer kulaklıkların kablosuz özelliğine rağmen yine de HyperX mi almalıyım ve empedans değerinin 64 Ohm olması nedeniyle ses kartsız kullanımda bir sıkıntı yapar mı? (Laptop kullanıcısıyım ve tüm portlar dolu bu yüzden büyük ihtimal 3.5mm girişi ile bağlarım.) Tüm değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...