Neler Yeni

Razer kulaklik 1290 teknosa

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaşar
Selamlar dostlar ben teknosadan 1290 tl olan razee kulaklik siparis ettim daha gelmedi sizce bu ürün orijinal midir kulaklik icinden ses karti vs. Cikiyomu kutu icinden ne cikiyo alan varsa bi bilgilendirirse sevinirim.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Selamlar dostlar ben teknosadan 1290 TL olan razee kulaklik siparis ettim daha gelmedi sizce bu ürün orijinal midir kulaklik icinden ses karti vs. Cikiyomu kutu icinden ne cikiyo alan varsa bi bilgilendirirse sevinirim.
Link nerde? Ayrica icinden ses karti cikmiyor ses kartli model duz v2 olan. Kutu icinden bir tane qr kod cikiyor 7.1 aktiflestirmek icin (ben oyle yapmadim) 2 tane sticker cikiyor, kulaklik tasima cantasi ve ne oldugunu anlamadigim boncuklar cikiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknosanın sitesinde var kulaklık 7.1 i iyi mi ses kalitesi mic vs. Problem yaşarmıyım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Teknosanın sitesinde var kulaklık 7.1 i iyi mi ses kalitesi mic vs. Problem yaşarmıyım
Mikrofon gayet guzel, 7.1 i kotu ama gerekte yok zaten onun disinda kulaklik 240g, bende agritma falan yapmadi sadece ilk takarken bi garip hissettirdi ama alisinca sorun olmadi uzun kullanimda terletme, agri yasamadim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yaşar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tesekkur ederim vermis oldugun bilgi icin...

Top Bottom