Neler Yeni

Razer mamba elite alınır mı

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
Bütçe
400
Selamlar bildiğiniz üzere indirimler başlıyor ufaktan ben de kendi ihtiyaçlarıma göre bakınıyorum razer çok sevdiğim bi marka ama param da boşa gitsin istemem 428 TL'ye razer mamba elite buldum sizce alınır mı? hala iyi bir mouse mi ?

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
ikinci el mi? Link alabilir miyim?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Kötü mouse değil ama biraz büyük alternatif olarak Deathadder Elite ya da Deathadder v2'de düşünebilirsin. Bana göre içlerinde en iyisi Deathadder Elite. Onunda tek problemi uzun kullanımdan sonra yandaki kauçuklar atıyor.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikinci el mi? Link alabilir miyim?
hayır 0 ürün arattığın zaman her yerde benzer fiyat zaten :D ama yine de link : https://www.n11.com/urun/razer-mamb...ri-kdNLRlMA9F0Ut3j-7cvwy653_gLJIaAgS2EALw_wcB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü mouse değil ama biraz büyük alternatif olarak Deathadder Elite ya da Deathadder v2'de düşünebilirsin. Bana göre içlerinde en iyisi Deathadder Elite. Onunda tek problemi uzun kullanımdan sonra yandaki kauçuklar atıyor.
açıkçası elim zaten büyük ve pençe şeklinde kullanıyorum mouse mi optik olarak vs. iyiyse almayı düşünüyorum rgbleri ÇOK GÜZEL

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Selamlar bildiğiniz üzere indirimler başlıyor ufaktan ben de kendi ihtiyaçlarıma göre bakınıyorum razer çok sevdiğim bi marka ama param da boşa gitsin istemem 428 TL'ye razer mamba elite buldum sizce alınır mı? hala iyi bir mouse mi ?
Bütçeni artırma imkanın varsa DeathAdder V2 öneririm. Rakipsizdir. Yakında güzel indirimler olacak. Belki de bütçeni artırmadan alacaksın. O yüzden V2'yi takip et derim.

Katsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Salih
Discord
KaTsu#3131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçeni artırma imkanın varsa DeathAdder V2 öneririm. Rakipsizdir. Yakında güzel indirimler olacak. Belki de bütçeni artırmadan alacaksın. O yüzden V2'yi takip et derim.
evet forumda bakınıyorum hala deathadder v2 çok övülmüş ama rgb takıntım var açıkçası aralarında dev bir fark yoksa gönlüm mamba dan yana
ayrıca ilgin için teşekkürler ^^

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
evet forumda bakınıyorum hala deathadder v2 çok övülmüş ama rgb takıntım var açıkçası aralarında dev bir fark yoksa gönlüm mamba dan yana
ayrıca ilgin için teşekkürler ^^
Mamba'nın özellikleri de hayli hayli yeter zaten de almışken en iyisi al dedim.
Ama mamba hoşuna gitti ise onu al, aklında kalmasın.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,344
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
açıkçası elim zaten büyük ve pençe şeklinde kullanıyorum mouse mi optik olarak vs. iyiyse almayı düşünüyorum rgbleri ÇOK GÜZEL
Sensörü vs iyi sıkıntı nı yok.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
Tavsiyem şu anda itopya.com'da indirim girmiş olan Asus ROG Strix Pugio II wireless mouse'yi almanız. Kendim de aktif olarak kullandığım bir model olduğu için şiddetle tavsiye ediyoru. Razer sevdasını bir yana bırakıp olaya fiyat/performans kanadından bakarsak her türlü Asus ROG Strix Pugio II mouse galip geliyor. Bir düşün deerim. Linkini buraya bırakıyorum

Top Bottom