Neler Yeni

Öneri Razer Mamba Tournament Edition

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
Sorum net şu 270 TL'ye kutulu halde alınırımı 1 2 kez kullanılmış görüşleriniz önemli youtubede yabancılar sensörüne geçiemiş baya yardımcı olun lütfen

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Sorum net şu 270 TL'ye kutulu halde alınırımı 1 2 kez kullanılmış görüşleriniz önemli youtubede yabancılar sensörüne geçiemiş baya yardımcı olun lütfen
razer görüntüsü yüzünden çok değer verilen bir marka çok mükemmel değil pişman olan çok insan var ama eğer çok ucuza bulduysan kaçırma dicem ama satan demekki memnun kalmamış yani boşver bence steelseries bakmalısın tavsiye ederim

YusufASR

80+
Bence 270 TL'ye ucuza bulmuşsun ama önemli olan sana vereceği konfor ve performansı yani razerın o modelide kaliteli ama sırf razer ve ucuz diye alacaksan alma derim onun yerine steelseries tercih edebilirsin. Uygun fiyata çok iyi modelleri var ve sensörleri baya iyi. bende rival 110 var tavsiye ederim. Bu modeli beğendiysen de 270 TL'ye alınabilir. Ben almam ama 😁

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steel series markaları elime uyumlu mouse üretmediği için sevmiyorum açıkcası sırf razer diye razeri almıyorum FPS oyunları fazladan oynadığım için uygunmu diye konu açtım uygunsa alıcağım 270 e

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
f
Steel series markaları elime uyumlu mouse üretmediği için sevmiyorum açıkcası sırf razer diye razeri almıyorum FPS oyunları fazladan oynadığım için uygunmu diye konu açtım uygunsa alıcağım 270 e
fiyatı uygun ama sen bilirsin çok daha kaliteli markalar var yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
Mesela? Bu fiyata bu performansta ne ala bilirim? Sensörü bu ve ya bundan yüksek?
hp omen serilerine bak steelseries olmuyor dedin msı var logitech var g402 gamepower var çok kaliteliler fiyatına göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
hp omen serilerine bak Steelseries olmuyor dedin msı var logitech var g402 gamepower var çok kaliteliler fiyatına göre
gamepower in mousesimi kaliteli ? hocam Allah icin hangi kalite o ? ben suana kadar bir gamerdan duymadim gamepowerin mousesinin kaliteli oldugunu logi dusune bilirim steelseries olmuyor hp omen dusune bilirim tesekkurler yardimlariniz icin bide razer mamba elite versiyonu var onun icin yorumunuzu merak ediyorum o nasildir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hp omen serilerine bak Steelseries olmuyor dedin msı var logitech var g402 gamepower var çok kaliteliler fiyatına göre
ve asus rog gladius 2 core urunu hakkindaki yorumunuz ne yondedir degermi almaya ?

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
gamepower in mousesimi kaliteli ? hocam Allah icin hangi kalite o ? ben suana kadar bir gamerdan duymadim gamepowerin mousesinin kaliteli oldugunu logi dusune bilirim Steelseries olmuyor hp omen dusune bilirim tesekkurler yardimlariniz icin bide razer mamba elite versiyonu var onun icin yorumunuzu merak ediyorum o nasildir ?
hocam ben gidip corsairle kıyaslamadım fiyatına göre gayet kaliteli incelemeleri donanım arşivi kanalındna var bakabilirsin hp omene bak mutlaka vallahi ben razera önyargılıyım çünkü halkımızdan dolayı görüntüsünden dolayı çok şahlandırılan bir marka bu yüzden fiyatları artıyor ama başarılı olabilir sadece ben tercih etmem şahsi fikrim herkesin fikrine de saygı duyarım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov
hocam ben gidip corsairle kıyaslamadım fiyatına göre gayet kaliteli incelemeleri donanım arşivi kanalındna var bakabilirsin hp omene bak mutlaka vallahi ben razera önyargılıyım çünkü halkımızdan dolayı görüntüsünden dolayı çok şahlandırılan bir marka bu yüzden fiyatları artıyor ama başarılı olabilir sadece ben tercih etmem şahsi fikrim herkesin fikrine de saygı duyarım :)
cok tesekkurler yok estafrullah yorumun herkesin yorumu benim icin onemli haklisin balon bir marka razer ama kullanim acisindan neler vaad edicek onu istiyorum 6 senedir x7 747 h model mouse kullaniyorum a4tech den yerden goke kadar raziyim beni bu mouse gibi idare ede bilecek yazilimli mouse lazim oldugu icin arastirma yapip 1 defa para verip alip dahada almak istemiyorum

hocam asus rog gladius core 2 hakkinda gorusleriniz ne yondedir Alınır mı? 300 e ?

beratk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
m. berat koç
cok tesekkurler yok estafrullah yorumun herkesin yorumu benim icin onemli haklisin balon bir marka razer ama kullanim acisindan neler vaad edicek onu istiyorum 6 senedir x7 747 h model mouse kullaniyorum a4tech den yerden goke kadar raziyim beni bu mouse gibi idare ede bilecek yazilimli mouse lazim oldugu icin arastirma yapip 1 defa para verip alip dahada almak istemiyorum

hocam Asus rog gladius core 2 hakkinda gorusleriniz ne yondedir Alınır mı? 300 e ?
en doğrusu güzel düşünce
gamepower in mousesimi kaliteli ? hocam Allah icin hangi kalite o ? ben suana kadar bir gamerdan duymadim gamepowerin mousesinin kaliteli oldugunu logi dusune bilirim Steelseries olmuyor hp omen dusune bilirim tesekkurler yardimlariniz icin bide razer mamba elite versiyonu var onun icin yorumunuzu merak ediyorum o nasildir ?

ve Asus rog gladius 2 core urunu hakkindaki yorumunuz ne yondedir degermi almaya ?
gerçekten çok beğendim ben asus zaten yapıyor ceviz gibi ürün alınır bence :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Maykl Baradov

Çınar Yaşar

80+ Gold
Bu fiyata iyi ama Steelseries alabilirsin.

Top Bottom