Neler Yeni

Razer mouselardan hangisi alınır?

YazılımKafa

80+ Silver
Bütçe
4000
Razerın mouselarından birini almayı düşünüyorum. Ama hangisi karar veremedim. Kısa ve şişkin yerine daha uzunlamasına ince bir mouse olmasını tercih ederim. Sizce hangisi alınır? Şuan kullandığım deathadder v2x modeli. Tutuş şekli olarak beğeniyorum benim elime tam oluyor. Lütfen başka marka önermeyin. Diğer markaları bende biliyorum. Bütçe 4 bine kadar. Ama 2 bine güzel varsa olur

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YazılımKafa

80+ Silver

xTURANN

80+ Silver
V3 Pro Al, Rahatına bak. Ekstra dongle satılıyordu, şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum. Alabilirsen, bütçen yeterse ona da bi bak istersen.

YazılımKafa

80+ Silver
V3 Pro Al, Rahatına bak. Ekstra dongle satılıyordu, şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum. Alabilirsen, bütçen yeterse ona da bi bak istersen.
Onun görünüşü kısa ve kalın gibi sanki o yüzden emin olamadım

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Mehmet
V3 Pro senin için güzel seçim ancak unutma razer alırsan 4khz 8khz için harici dongle alman gerekiyor, kutudan çıkmıyor. Tr de bulmak sıkıntı ve pahalı. Yurt dışına gidip geliyorsan veya gidip gelen bi tanıdık varsa daha iyi olur.

YazılımKafa

80+ Silver
V3 Pro senin için güzel seçim ancak unutma razer alırsan 4khz 8khz için harici dongle alman gerekiyor, kutudan çıkmıyor. Tr de bulmak sıkıntı ve pahalı. Yurt dışına gidip geliyorsan veya gidip gelen bi tanıdık varsa daha iyi olur.
4k veya 8k dongle çok önemli mi? Profesyonel oyuncu değilim. Takılmalık oynuyorum cs yi

Top Bottom