Neler Yeni

Razer Nari Essential Kulaklık Alınır mı ?

skillaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Sırrı Seyrek
Herkese selamlar , kablolardan kurtulmaya çalışıyorum , bu kulaklığın Türkiye'de incelemesini bulamadım ve yabancı sitelerden araştırma yapmaya kalktım fakat hiç eksi taraflarından bahsetmemişler , keşke herkes Abdullah abi gibi inceleme yapsa. Daha önce alıp kullananınız veya kulaklık hakkında eksi ve artıları hakkında net bir bilgiye sahip olanınız varsa bilgi almak istiyorum. Kulaklığın şu an 860 tl civarı bir fiyatı var , ben tüm ekipmanlarımı razer aldım bu sebepten dolayı bu ürünü tercih etmek istedim , bu fiyatta daha alternatif bir ürün varsa önerilerinize de açığım , tabi kablosuz kulaklık olması şartıyla.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bence alınır, hatta fiyatına göre iyi. Çok fazla bir sorun yaşayacağını sanmıyorum(gecikme, şarj bitmesi, ses kalitesi).

skillaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Sırrı Seyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınır, hatta fiyatına göre iyi. Çok fazla bir sorun yaşayacağını sanmıyorum(gecikme, şarj bitmesi, ses kalitesi).
Gecikmeyi çözmüşler , şarjı da 16 saat gayet yeterli , fakat sürücülerinin 40 mm olması ses kalitesi ve ses yüksekliği gibi konusunda sıkıntı yaratır mı ? Diğer kulaklıkların sürücüleri 50 mm çapında çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Ataberk Yayla
Gecikmeyi çözmüşler , şarjı da 16 saat gayet yeterli , fakat sürücülerinin 40 mm olması ses kalitesi ve ses yüksekliği gibi konusunda sıkıntı yaratır mı ? Diğer kulaklıkların sürücüleri 50 mm çapında çünkü.
Sürücünün küçük olması ses kalitesinde sadece bassları ve ses yüksekliğini arttırır.
Kulaklık fiyat performans olarak gayet iyi ikinci seçenek olarak asus strix fusion 300 öneririm

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Yalan söylemek gibi olmasın kulaklıkların "teknik" özelliklerinden çok anlayan birisi değilim. O kulaklığı kafama takıp deneme şansım olsaydı o zaman size alıp almamanız gerektiğini söyleyebilirdim :D. Hardcore ses kasmak gibi bir planınız varsa tabii ki kablolu kulaklık kullanın, hem dediğiniz gibi kablolu kulaklıklarda teknik özellikler daha iyi. Ama hardcore ses kasmayacaksanız, chill takılacaksanız alın.

skillaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Sırrı Seyrek
Yalan söylemek gibi olmasın kulaklıkların "teknik" özelliklerinden çok anlayan birisi değilim. O kulaklığı kafama takıp deneme şansım olsaydı o zaman size alıp almamanız gerektiğini söyleyebilirdim :D. Hardcore ses kasmak gibi bir planınız varsa tabii ki kablolu kulaklık kullanın, hem dediğiniz gibi kablolu kulaklıklarda teknik özellikler daha iyi. Ama hardcore ses kasmayacaksanız, chill takılacaksanız alın.
Hardcore için şu an hyperx cloud 2 sahibiyim :D chill takılma mevzusu kafama yattı galiba alıcam , ilgin için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürücünün küçük olması ses kalitesinde sadece bassları ve ses yüksekliğini arttırır.
Kulaklık fiyat performans olarak gayet iyi ikinci seçenek olarak Asus strix fusion 300 öneririm
Bu bilgi işime yaradı çok teşekkür ederim , madem sürücü sorun olmuyor razer dewamke :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Zamanında Cloud II almak varken Kraken 7.1 V2 almıştım. İyi ki de almışım, Cloud II çok ağrıtıyordu kulaklarımı. Kulaklık konusunda, özellikle de kulaklık konforu konusunda Razer çok iyi. Bundan sonraki alacağım kulaklık da Razer olacak sanırım :D.

skillaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
İbrahim Sırrı Seyrek
Zamanında Cloud II almak varken Kraken 7.1 V2 almıştım. İyi ki de almışım, Cloud II çok ağrıtıyordu kulaklarımı. Kulaklık konusunda, özellikle de kulaklık konforu konusunda Razer çok iyi. Bundan sonraki alacağım kulaklık da Razer olacak sanırım :D.
Razer konusunda aynı şeyleri düşünen birilerinin olması beni mutlu ediyor :D

Top Bottom