Yardım Razer Opus X Alınır Mı ? Alınmazsa Onun Yerine Ne Alınır ?

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Bütçe
1550
Merhabalar öncelikle Ramazan ayımız mübarek olsun. Bu kulaklığı yeni keşfettim ben dışarda metroda otobüste falan kulak içi çakma bir bluetooth kulaklık kullanıyordum. O bozuldu bence bir kulaklık arayışına girdim. Bu razer kulaklık çıktı karşıma şuanda indirimde 1550 TL ye satılıyor. Sizce film müzik izlemek dinlemek falan için iyi mi? değilse onun yerine ne alabilirim. Bu bütcenin üstüne çıkamam bu arada bu aralıklarda olursa çok iyi olur .Şimdiden teşekkürler Hayırlı Ramazanlar herkese.

Ekler

• 51OjmN8R8DL._AC_SL1000_.jpg
    51OjmN8R8DL._AC_SL1000_.jpg
    31.3 KB · Hit: 45
  • 71uuvqx-mTS._AC_SL1500_.jpg
    71uuvqx-mTS._AC_SL1500_.jpg
    193.1 KB · Hit: 53
  • 71v4dZ64A9S._AC_SL1500_.jpg
    71v4dZ64A9S._AC_SL1500_.jpg
    204.3 KB · Hit: 50
Merhabalar öncelikle Ramazan ayımız mübarek olsun. Bu kulaklığı yeni keşfettim ben dışarda metroda otobüste falan kulak içi çakma bir bluetooth kulaklık kullanıyordum. O bozuldu bence bir kulaklık arayışına girdim. Bu razer kulaklık çıktı karşıma şuanda indirimde 1550 TL ye satılıyor. Sizce film müzik izlemek dinlemek falan için iyi mi? değilse onun yerine ne alabilirim. Bu bütcenin üstüne çıkamam bu arada bu aralıklarda olursa çok iyi olur .Şimdiden teşekkürler Hayırlı Ramazanlar herkese.
opus x'i bilmiyorum ama bu butcelerde anker q10i oneriyorlar

Gördüğüm kadarıyla amazonda indirimde https://www.amazon.com.tr/dp/B08Z7L...333&creativeASIN=B08Z7KBB2Q&linkCode=asn&th=1 Razer Barracuda X kullanıyorum ondan memnunum bu kulaklıkta iyidir bence amazondan almanın artısı 30 gün içinde iade edebiliyorsun alıp deneyebilirsin. Ben bir kulaklık almıştım 25. gününde iade ettim beğenmemiştim iadesi kabul olmuştu
evet bende amazondan almayı düşünüyorum. Ama iade kurallarında hijyen de var taktıkdan sonra hijenikliği gitti diye iade almayabilirler diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

opus x'i bilmiyorum ama bu butcelerde anker q10i oneriyorlar
baktımda tipini hiç beğenmedim çok dandikmiş gibi duruyor. Teknolojisini bilmiyorum ama aynı tarzda bir kulaklık almıştım çok çabuk kırılmıştı

Arkadaşlar razer opus x i satın aldım. Görüşlerimi öğrenmek isteyenler mesaj atabilir. Çok büyük ihtimalle videosunu yapacağım zaten

evet bende amazondan almayı düşünüyorum. Ama iade kurallarında hijyen de var taktıkdan sonra hijenikliği gitti diye iade almayabilirler diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktımda tipini hiç beğenmedim çok dandikmiş gibi duruyor. Teknolojisini bilmiyorum ama aynı tarzda bir kulaklık almıştım çok çabuk kırılmıştı
Şimdi bakarken dikkatimi çekti satıcısı İncehesap mış iade edilirse sıkıntı çıkarabilirler ama bence iyi kulaklıktır

Şimdi bakarken dikkatimi çekti satıcısı İncehesap mış iade edilirse sıkıntı çıkarabilirler ama bence iyi kulaklıktır
evet bende alırken fark ettim. İnşallah iadelik bir durum oluşmazda sonuçta kimse bir ürünü iade etmek için satın almaz.

Geri