ahmet.ershn
80+ Bronze
Dahası
Razer ornata chroma v2 şuan türkiyede en ucuz 600tl. Aliexpress gibi sitelerde daha ucuzunu bulabilirmisiniz?
Üzüldüm 500tl olabilseydi çok iyi olurdu ya
Burada en ucuz.
Aliexpress'den almanızı önermiyorum. Çünkü hem uzun süre kargo bekliyorsunuz hem aynı fiyata denk geliyor.
Yurt dışından alınca vergi ödüyorsunuz. Bu vergi fiyatının %20'si ve 20 TL daha fazla ödemeniz gerekiyor.
Üzüldüm 500tl olabilseydi çok iyi olurdu ya
klavyenin membran olduğunu biliyorsun demi mekanik sanmıyorsundur heraldeRazer ornata chroma v2 şuan türkiyede en ucuz 600tl. Aliexpress gibi sitelerde daha ucuzunu bulabilirmisiniz?
Şuan indirimde umarım daha iyisini veya hiç almamışsındır
603tl ye aldım şuan kullanıyorum bile. Ve klavye membran değil sesi gayet fazla ama mekanik de değil buna hibrid deniyor.klavyenin membran olduğunu biliyorsun demi mekanik sanmıyorsundur heralde
Yani çin sitelerinde ucuz oluyor ya o yüzden sordumforumu google olarak kullanan adam gibi adam
red switch kadar seslimi ?603tl ye aldım şuan kullanıyorum bile. Ve klavye membran değil sesi gayet fazla ama mekanik de değil buna hibrid deniyor.
Evet en az o kadar sesli. Herkes membrane gibi sanıyor. Bu sadece bilip bilmeden konuşmak. Gayette sesi var. Ses sevmeyen kullanıcılar almasın.red switch kadar seslimi ?
ben sessiz bir klavyeye geçmem lazımda red den bunu alıcaktım çoğu kişi sesli diyor amaEvet en az o kadar sesli. Herkes membrane gibi sanıyor. Bu sadece bilip bilmeden konuşmak. Gayette sesi var. Ses sevmeyen kullanıcılar almasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
burdan bakabilirsiniz.
ben gece kapımı kapattım zaman dışarıya ses gidermi ailem redden rahatsız oluyor ona göre bunu alıcamben sessiz bir klavyeye geçmem lazımda red den bunu alıcaktım çoğu kişi sesli diyor ama