hocam sıfır ortana yerine ikinci el huntsman veya blackwidow elite falan alın daha iyiArkadaşlar klavye değiştirmeyi düşünüyorum
bu klavye iyi midir?
ghost var diyorlar
2 3 tuşa basılır tutunca okumuyor diyorlar
oyunlarda sıkıntı yaşatıyor diyorlar nasıldır arkadaşlar sizce
Neden rampage beğenmiyo insanlar?Buna bakabilirsin hotswap tı sanırımHavit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage olcana havit olsun demi.Buna bakabilirsin hotswap tı sanırımHavit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote KB885L Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Rampage merdiven altı üretilen modellere damgasını basıp satıyor da ondanNeden rampage beğenmiyo insanlar?
Çoğu klavye mouse ürünüm rampage ne diyon?Rampage merdiven altı üretilen modellere damgasını basıp satıyor da ondan
adam haklı neyi zorluyon aga bozuluyor ve kalitesizÇoğu klavye mouse ürünüm rampage ne diyon?
Hocam mesela ikinci el bu tip modellere bakılabilir https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ik-klavye-mor-tactile-switch-1194549466/detay huntsman özellikle bu fiyatlarda alınacak en iyilerden çünki optik switchArkadaşlar klavye değiştirmeyi düşünüyorum
bu klavye iyi midir?
ghost var diyorlar
2 3 tuşa basılır tutunca okumuyor diyorlar
oyunlarda sıkıntı yaşatıyor diyorlar nasıldır arkadaşlar sizce
Valla ben uzun süre kullandım bişey olmadı psu aerocool rampage deil.adam haklı neyi zorluyon aga bozuluyor ve kalitesiz