🔥İndirim Razer Tomahawk Mini Bilgisayar Kasası 3.932 TL

ön tarafı mesh olmayna kasa görünce koşarak kaçacasım geliyor nedense

Mini??

Kasanın çığlığını duymuyor musunuz??? "Ben çok çirkinim" diye bağırıyor!!!

Herkes ışıklı veya alıştığımız önü şeffaf, mesh kasalardan hoşlanmak zorunda değil böyle sert köşeli kasa bulmak zor da bu fiyata Fractal kasalar vardı sanırım, bir de Bitfenix Victory alsanız o bile daha şık bu kasa bu fiyata leş

Herkes ışıklı veya alıştığımız önü şeffaf, mesh kasalardan hoşlanmak zorunda değil böyle sert köşeli kasa bulmak zor da bu fiyata Fractal kasalar vardı sanırım, bir de Bitfenix Victory alsanız o bile daha şık bu kasa bu fiyata leş
Nadir bir şey değil. NZXT yıllardır yapıyor.

benim hiç fractalım olmadı çünkü çok pahalı :( ne kasaları var adamların tr uçuk kaçık 2 yıl önce bile 3-4 bine satıyorlardı.

benim hiç fractalım olmadı çünkü çok pahalı :( ne kasaları var adamların tr uçuk kaçık 2 yıl önce bile 3-4 bine satıyorlardı.
Şu an 3-4e fena olmayan modelleri var tabi o ahşaplı olanlardan bahsetmiyorum

Şu an 3-4e fena olmayan modelleri var tabi o ahşaplı olanlardan bahsetmiyorum
çoğu malasef yok ülkede varkende faişti istediğim yok o yüzden boş ver paramda kalmadı ultra fakirim.

Geri