Çok iyi. Alınır kesinlikleRazer viper almak istiyorum youtube de çok az sayıda test var kaliteli mi? Bilen veya kullanan yazabilirse sevinirim
Biliyosanız bir sorum daha var gk50 elite ile low profile olanım farkı ne anlamadım benÇok iyi. Alınır kesinlikle
Hocam bilmiyorum malesef.Biliyosanız bir sorum daha var gk50 elite ile low profile olanım farkı ne anlamadım ben
Teşekkür ediyorum iyi günlerrrHocam bilmiyorum malesef.
Low profile de tuşlar biraz daha alçak olur ve algılaması için basmanız gereken mesafe düşük olurBiliyosanız bir sorum daha var gk50 elite ile low profile olanım farkı ne anlamadım ben
İkiside aynı fiyatta deathadder neden daha iyi tepkime süresi mi malzeme kalitesi miViper fiyatına neredeyse deathadder v2 var
Deathadder V2 daha iyi bir seçim
Reis ürünü sen üretseymişsin keşke, Razer satış müdürü böyle satamaz malınıkullanıyorum başka mouse arama viper al çok hafif RGB yok yanlarında ama 10 numara ben artık başka mouse kullanmam
Reis ürünü sen üretseymişsin keşke, Razer satış müdürü böyle satamaz malını![]()
Sensörü daha iyi, ama daha ağır, kablosu falan farklıİkiside aynı fiyatta deathadder neden daha iyi tepkime süresi mi malzeme kalitesi mi