Neler Yeni

Razer Viper mini 1400TL

Fu_Lins

80+
Reaksiyon skoru
28
Yurt dışından geldiği yazıyor ayrıca satıcı da muallak olabilir. Parası da 300-500 olmadığından daha iyi düşünmek gerek alınacağı zaman.

Alınmaz uzak durun çok eski

en iyisi shape biri bulması zor ama custom yapmıcaksan değmez bende aj199 mouse içinde ki anakart çıkartıp takcaksan olur ama zor

zamanında itopyadan 200 liraya almıştım.. vay be

Bu mouse' un üretimi durdu sanırım. 1400 tl' ye alınacak bir mouse değil zaten. Ayrıca sensörü kronikti bunun yanlış hatırlamıyosam.

şuan ki fiyatını haketmese de zamanında efsaneydi ele çok iyi oturuyodu

piyasada orjinalinden çok çakması olan ürünlerden birtanesi :D

bu mousenın kronık sorunu orta tekerleği zaten alınmaz artık daha iyi şecenekler var.

Orta tekerlek 1 yıl dolmadan bozulur, LOT sorunu var ve oldukça eski bir model. 149 ya da 199TL'ye itopya'dan almıştım vakti zamanında. Şuan 400TL bandında olsa düşünmeden yedek olsun diye 2 tane alırdım ama bu fiyat çok saçma ve kesinlikle fırsat falan değil.

Orta tekerlek 1 yıl dolmadan bozulur, LOT sorunu var ve oldukça eski bir model. 149 ya da 199TL'ye itopya'dan almıştım vakti zamanında. Şuan 400TL bandında olsa düşünmeden yedek olsun diye 2 tane alırdım ama bu fiyat çok saçma ve kesinlikle fırsat falan değil.
Orta tekerlek net bu arada arkamda duruyor şuan bozuk bir şekilde sinirimden viper v2 pro ya geçmiştim

Bu shape'e sahip Razer Cobra ve Cobra Pro var en güncel. Viper mini eski bir mouse. İkinci el bakın onun yerine daha iyi.

Geri