🔥İndirim 4899₺ kingston 2tb taşınabilir ssd usb3.2 gen2

Normal ssd fiyati nedir
Geçen aylarda itopyada 4500e görüp hemen almıştım çünkü 6k minimum fiyatı vardı hatta bazı satıcılar 9k fiyata bile satıyodu. Sonrasında o an ihtiyacım olmadığına karar verip nakite de sıkışınca sarı siteye biraz üst bir fiyattan koydum ama alan olmadı. Sonra aklıma şu soru geldi: gereksiz pahalı ve kimsenin kullanmak istemediği bir cihaz mı? Orasını bilmiyorum işte tek bildiğim kimsenin 5k fiyata bile almak istemediği. Şu an da o fiyata yakın.

"Bu ürün mağaza vitrininde sergilenmiş outlet üründür." Sakın emperor mağazasının teşhir dediği ürünü satın almayın 2. el arızalı ürünlerini teşhir diye satıyorlar. Özellikle ciceksepeti pttavm gibi yerlere koydukları çoğu şeyden sorun yaşarsınız. Asus X670 anakart elimizde patladı daha önce teşhir diye tamir görmüş elde kalmış ürünü sattılar. Zaten kim niye 2 TB ssd yi teşhire açsın :)

"Bu ürün mağaza vitrininde sergilenmiş outlet üründür." Sakın emperor mağazasının teşhir dediği ürünü satın almayın 2. el arızalı ürünlerini teşhir diye satıyorlar. Özellikle ciceksepeti pttavm gibi yerlere koydukları çoğu şeyden sorun yaşarsınız. Asus X670 anakart elimizde patladı daha önce teşhir diye tamir görmüş elde kalmış ürünü sattılar. Zaten kim niye 2 TB ssd yi teşhire açsın :)

Teşhir ya da kutusu açılmış ürün sattığı doğrudur.

Aşırı iade eğilimi olan bir ülkeyiz. Ayrı bir piyasa doğuyor ve birbirine karışacak.

Pttavm beleşe 5090 verse bile almayın hele outlet+pttavm ise kaçın

• Beğen
Reaksiyonlar: yitu
Geri