The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,886
- Bütçe
- 6000
Zamanında iyi diye önermişlerdi rival 650 aldım pişman oldum razer aklımda kaldı almaya deger mi
Şuan askerim şimdi taksitle aldım askerden sonra 4 ay sonra alsam daha mantıklı mı olur bilemedim fiyatı artar diye erken aldımevet guzel mouse superlight 2 kullanıyorum ilk fırsatta viper v3 pro geçicem
Artıcak zaten fiyatı mantıklı olan şuan almakŞuan askerim şimdi taksitle aldım askerden sonra 4 ay sonra alsam daha mantıklı mı olur bilemedim fiyatı artar diye erken aldım
kronik sorun muTekerlek sorununun çıkma ihtimali var.
EVET.kronik sorun mu
en son böyle mouse kullanırken tüplü bilgisayarım vardıEVET.
![]()
Meyer Gaming ATK BLAZING SKY X1 PRO MAX Wireless Mouse PAW3950 NearLink - Fiyatı, Yorumları
Meyer Gaming ATK BLAZING SKY X1 PRO MAX Wireless Mouse PAW3950 NearLink yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunu aldım bir farkı yok
ben kendim güzel almıştım zamanında güzel görünüyor diye ama aklımda hep bu mouse kaldıRival 650'yi iyi diye öneren kim acaba güzel trollemiş
V3 Pro da GPX2 de fiyatı uyguna denk gelirse alınıp kullanılabilecek güzel mouselardır. (3-3.5)
Ancak sizin belirttiğiniz bu üst bütçelerde kesinlikle tercih edilmemeliler, çok daha iyi, daha premium ürünler var piyasada. Beast X / Strider gibi modellere yönelin.
şuan direk sipariş verdim erken gelsin diye Deathadder V3 zamanında çok övüyorlardıRazer Viper V3 Pro'da scroll sorunu yok çünkü TTC Silver encoder kullanıyor. Ondan önceki seriler ve Deathadder V3 Pro'da encoder yani scroll sorunu var.
Deathadder V3 Pro'nun encoderı kadar kötü değil ama ttc gold kadar iyi değil.Razer Viper V3 Pro'da scroll sorunu yok çünkü TTC Silver encoder kullanıyor. Ondan önceki seriler ve Deathadder V3 Pro'da encoder yani scroll sorunu var.