Razer viper v3 pro almaya deger mi

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,886
Bütçe
6000
Zamanında iyi diye önermişlerdi rival 650 aldım pişman oldum razer aklımda kaldı almaya deger mi

evet guzel mouse superlight 2 kullanıyorum ilk fırsatta viper v3 pro geçicem

evet guzel mouse superlight 2 kullanıyorum ilk fırsatta viper v3 pro geçicem
Şuan askerim şimdi taksitle aldım askerden sonra 4 ay sonra alsam daha mantıklı mı olur bilemedim fiyatı artar diye erken aldım

Viper V3 Pro Beyaz mouse modelini kullandım 1 ay fakat Logitech G Pro X Superlight 2 Beyaz modelini satın aldım çok daha mükemmel geldi modeli olsun her şeyi vs.

Rival 650'yi iyi diye öneren kim acaba güzel trollemiş :D
V3 Pro da GPX2 de fiyatı uyguna denk gelirse alınıp kullanılabilecek güzel mouselardır. (3-3.5)
Ancak sizin belirttiğiniz bu üst bütçelerde kesinlikle tercih edilmemeliler, çok daha iyi, daha premium ürünler var piyasada. Beast X / Strider gibi modellere yönelin.

EVET.

bunu aldım bir farkı yok
en son böyle mouse kullanırken tüplü bilgisayarım vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rival 650'yi iyi diye öneren kim acaba güzel trollemiş :D
V3 Pro da GPX2 de fiyatı uyguna denk gelirse alınıp kullanılabilecek güzel mouselardır. (3-3.5)
Ancak sizin belirttiğiniz bu üst bütçelerde kesinlikle tercih edilmemeliler, çok daha iyi, daha premium ürünler var piyasada. Beast X / Strider gibi modellere yönelin.
ben kendim güzel almıştım zamanında güzel görünüyor diye ama aklımda hep bu mouse kaldı

Razer Viper V3 Pro'da scroll sorunu yok çünkü TTC Silver encoder kullanıyor. Ondan önceki seriler ve Deathadder V3 Pro'da encoder yani scroll sorunu var.

Razer Viper V3 Pro'da scroll sorunu yok çünkü TTC Silver encoder kullanıyor. Ondan önceki seriler ve Deathadder V3 Pro'da encoder yani scroll sorunu var.
şuan direk sipariş verdim erken gelsin diye Deathadder V3 zamanında çok övüyorlardı

Deathadder V3 Pro'nun encoderı kadar kötü değil ama ttc gold kadar iyi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,285
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri