Neler Yeni

Yardım Razer viper v3 Pro'dan Pulsar TenZ Signature Edition'a geçilir mi ?

Krmm

80+ Bronze
Şuan razer viper v3 pro kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat pulsar olan 2 açıdan ilgimi çekiyor. Birincisi , daha küçük bir mouse ve ben küçük farelerde daha rahatım. İkincisi ve en önemlisi , farenin arka (hump) denilen kıç kısmının dolgun olması ve elimi doldurması. Bu tarz farelere bayılıyorum. Fakat razer performans olarak aşırı iyi bir fare. Pulsar nasıl bilmiyorum. Sizce geçilir mi ?

Bu iki farenin tiplerinin kıyaslaması şu şekilde :

pulsarın fiyatı : https://wraithesports.com/products/pulsar-tenz-signature-edition-wireless-mouse

VolacyHQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Umutcan Aktuğ
eğer razerdan mutluysan geçmene gerek yok dediğin gibi gayet iyi bir mouse fakat geçmek istersen de seni üzeceğini sanmıyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
Güzel bir mouse olmuş. Pulsar da yeni modellerde kendini geliştirmiş. 5k'ya direkt alınabilir de 7k biraz düşündürücü garantisiz bir cihaz için. Yine de paran varsa ve onla rahat edeceğini düşünüyorsan geçilir. Pulsar da çok küçük durmuyor bu arada. Küçük dediğinde benim gözümde canlanan Ninjutso Sora falan.

Krmm

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer razerdan mutluysan geçmene gerek yok dediğin gibi gayet iyi bir mouse fakat geçmek istersen de seni üzeceğini sanmıyorum
Razer iyi güzel de pulsarın arkasının daha tombul olmasından dolayı fareye sanki daha hakim olacakmışım gibi geliyor. Yani meraktan geçesim var aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel bir mouse olmuş. Pulsar da yeni modellerde kendini geliştirmiş. 5k'ya direkt alınabilir de 7k biraz düşündürücü garantisiz bir cihaz için. Yine de paran varsa ve onla rahat edeceğini düşünüyorsan geçilir. Pulsar da çok küçük durmuyor bu arada. Küçük dediğinde benim gözümde canlanan Ninjutso Sora falan.
Garantisiz derken hocam ? Wraith satıyor da

eternal_snow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
ömer faruk
Razer iyi güzel de pulsarın arkasının daha tombul olmasından dolayı fareye sanki daha hakim olacakmışım gibi geliyor. Yani meraktan geçesim var aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Garantisiz derken hocam ? Wraith satıyor da
Wraith sattığı için de garantisiz demiş olabilir malum çok bi şeyle ilgilenmiyolar

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
ciddi misin ? almıyorum o halde
Kendi teknikleriyle tamir etmeye çalışıyorlar çoğu geri dönüşü okuduğumda fakat ilk geldiğinde bozuksa bile ambalajını açtığınız için iade kabul etmiyorlar. Sorun yaşamayan da var elbette şans işi.

• İnanılmaz

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Sercan GÖKALP
ciddi misin ? almıyorum o halde
Şu an elindeki mouse'tan bende de var ve piyasadaki herhangi bir mouse ile değişilebileceğini düşünmüyorum. Bundan iyisi Şam'da kayısı

• Beğen

Krmm

80+ Bronze
Şu an elindeki mouse'tan bende de var ve piyasadaki herhangi bir mouse ile değişilebileceğini düşünmüyorum. Bundan iyisi Şam'da kayısı
Bana da öyle geliyor. Bu arada birkaç sorum olacak hocam size. sırayla sorayim de uğraştırmıyim sizi

1) Grip tape'lerini taktınız mı ? Ben bugün taktım da yanlardakiler oturdu fakat mouse'nin sol ve sağ click'lerine takılan parçası uzun geldi. Bir türlü sığmıyor o bölgeye. Haliyle uçlarından kestim şuan öyle kullanıyorum. Sizde durum nedir ?

2) Bu farenin skatezlerini değiştirdiniz mi veya gerek var mı ? Wrait'te çeşit çeşit skatez satılıyor

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,014
İsim
Sercan GÖKALP
Bana da öyle geliyor. Bu arada birkaç sorum olacak hocam size. sırayla sorayim de uğraştırmıyim sizi

1) Grip tape'lerini taktınız mı ? Ben bugün taktım da yanlardakiler oturdu fakat mouse'nin sol ve sağ click'lerine takılan parçası uzun geldi. Bir türlü sığmıyor o bölgeye. Haliyle uçlarından kestim şuan öyle kullanıyorum. Sizde durum nedir ?

2) Bu farenin skatezlerini değiştirdiniz mi veya gerek var mı ? Wrait'te çeşit çeşit skatez satılıyor
İki soruya da cevabım hayır.

Grip tape falan kullanmadım çünkü elim kaymadı hiç ama daha az kirlensin mantığı ile takarsan takarım ilerde.

Skatez değiştirmedim. Razer Gigantus V2 mouse pad aldım kayışından şu an gayet memnunum yeterli kontrolü sağlıyor bana. Vuruyorum Delta Force ta 40-50 bişiler 😂

Şaka bir yana ben bu mouse de hiçbir şeyin değişmesi gerektiğini düşünmüyorum. İç donanımdan hiç bahsetmiyorum zaten olabilecek en iyi ürünler var içinde ama dış kasasında da değişmesi gereken bir şey göremedim ben

• Muhteşem
Top Bottom