Neler Yeni

Razer vs Hyperx vs Steelseries

Imperio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdem Erem Çopur
Arkadaşlar merhaba çok uzatıp zamanınızı almak istemiyorum. Yaklaşık 1 haftadır mouse arıyorum ve gerçekten çok kararsız kaldım. Sadece League of Legends oynuyorum. El ölçülerim 16-9. Bütçem 500 ile 700 TL arası
Aklımdaki Mouselar = Razer Deathadder V2 - Steelseries sensei ten - Hyperx pulsefire surge mouse için cidden benim içi çok büyük bir bütçe ayırdım ve pişman olacağım bir tercih yapmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
hyper x olanı elemenizi öneriririm.
DA V2'deki sensör dünyadaki en iyi sensör denilebilir ben razer alırdım.ama biraz da el ergonamonize bağlı önceki mouseunuz ve tutş şekliniz nedir?

Imperio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdem Erem Çopur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hyper x olanı elemenizi öneriririm.
DA V2'deki sensör dünyadaki en iyi sensör denilebilir ben razer alırdım.ama biraz da el ergonamonize bağlı önceki mouseunuz ve tutş şekliniz nedir?
Tam bir fikrim yok ama Claw ile Palm arası diyebilirim ne tam dik ne tam düz

zS1mpleo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emirhan Çeliker
Bende daha iyi olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi ama birkaç kişiye daha danışması lazım.

Imperio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdem Erem Çopur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hyperx i eleyin gitsin unlost olmasa kimsenin alacağı yok :D razer veya sensei ten hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın ikisindede claw veya palm tutuşu olur yani

Top Bottom