Neler Yeni

Razer Wolverine V2 Pro VS BIGBIG WON Blitz(tmr) 2 VS GameSir Tarantula Pro

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
Hocam yurt dışından almaktan vaz geçtiyseniz gamesir cyclone 2 geldi trye

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
G
Merhaba,

Aralarındaki fark yada karşılaştırma konusunda bir şey söyleyemem ancak volverine i kampanya olduğunda almıştım itopyadan meşhur temu gamepadi, msi ın wireless game pad i, logitechin f710 u ve xbox kolları arasında en çok sevdiğim volverine oldu. Ek buttonları batarya verimliliği muhteşem malzeme kalitesi elde tutuş hissi yormayışı ciddi manada bayıldım diyebilirim.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Suleyman
Merhaba,

Aralarındaki fark yada karşılaştırma konusunda bir şey söyleyemem ancak volverine i kampanya olduğunda almıştım itopyadan meşhur temu gamepadi, msi ın wireless game pad i, logitechin f710 u ve xbox kolları arasında en çok sevdiğim volverine oldu. Ek buttonları batarya verimliliği muhteşem malzeme kalitesi elde tutuş hissi yormayışı ciddi manada bayıldım diyebilirim.
titreşimsiz olması çok bi kayıp sayılır mı acaba çok fark oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yurt dışından almaktan vaz geçtiyseniz gamesir cyclone 2 geldi trye
yd almaktan vazgeçmek değilde hocam benim gibi biri için zor yani buda güzel gibi öneri için teşekkürler.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren

yd almaktan vazgeçmek değilde hocam benim gibi biri için zor yani buda güzel gibi öneri için teşekkürler.
Rica ederim, benimki bugün elime ulaştı kısa testler yaptım ve baya hoşuma gitti açıkcası, haftaya daha derin testler yapıp atarım

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
G

Kullandığım rog ally cihazım dahil hiç aramıyorum titreşim. Bana akıcılık ve batarya ömrü ergonomi cok daha önemli geliyor

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Suleyman
Rica ederim, benimki bugün elime ulaştı kısa testler yaptım ve baya hoşuma gitti açıkcası, haftaya daha derin testler yapıp atarım
tamamdır teşekkürler.
Kullandığım rog ally cihazım dahil hiç aramıyorum titreşim. Bana akıcılık ve batarya ömrü ergonomi cok daha önemli geliyor
banada öyle ama bazı arkadaşlar titreşimde olsun diyorda ne kadar doğru konuşuyorlar bilemem.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Süleyman Selim Avseren
banada öyle ama bazı arkadaşlar titreşimde olsun diyorda ne kadar doğru konuşuyorlar bilemem
Ne oynayacaksınız kolla, eğer yarış oyunlarıysa titreşim deneyimi bayağı güzelleştiriyor bence. F1de mesela hem yol tutuşunuzu anlayabiliyorsunuz hem de kerblerden geçerken haptic feedback kadar muazzam olmasa dahi kerb hissiyatını alabiliyorsunuz.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Suleyman
Ne oynayacaksınız kolla, eğer yarış oyunlarıysa titreşim deneyimi bayağı güzelleştiriyor bence. F1de mesela hem yol tutuşunuzu anlayabiliyorsunuz hem de kerblerden geçerken haptic feedback kadar muazzam olmasa dahi kerb hissiyatını alabiliyorsunuz.
yarış oyunu oynasam bile yani o kadar ilgimi çeken bir konu değil genellikle hikayeli oyunlar için almak istiyorum.

Top Bottom