Neler Yeni

Razer Wolverine V2 Pro VS BIGBIG WON Blitz(tmr) 2 VS GameSir Tarantula Pro

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Suleyman
Bütçe
3500
hangi gamepadi almamı önerirsiniz wolverine v2 pro indirimle 3.5k ya düşerse alabilirim diğer ikisinin fiyatı yakın hangisi daha iyidir hiç birinin üzeceğini düşünmüyorum ama almışken sağlamını almak isterim ekstra önerilerede açığım. PC de kullanıcam yakın zamanda ps5 alma gibi bir durum düşünmüyorum.

Ben şuan gamesir düşünüyorum ama çok bilgim yok yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,585
İsim
Diyarhan
Aradaki farkın farkındasındır. Buradan Gürcistana gidip satın alsan o fark anca kapanır.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Suleyman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aradaki farkın farkındasındır. Buradan Gürcistana gidip satın alsan o fark anca kapanır.
yazıda belirtmiştim ama anlamamışsınız sanırım bigbig won blitz 2 ile gamesir zaten yakın fiyatlarda razer ise 3.5k ya tekrar düşerse alabilirim dedim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,585
İsim
Diyarhan
yazıda belirtmiştim ama anlamamışsınız sanırım bigbig won blitz 2 ile gamesir zaten yakın fiyatlarda razer ise 3.5k ya tekrar düşerse alabilirim dedim.
3.5k ya düşerse razer alın bence. Yurtdışından alabilirseniz vader 4 Pro o fiyata alınabilir.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Süleyman Selim Avseren
Benim önerimi biliyorsunuz zaten hocam, ama arkadaşın da dediği gibi yurt dışından vader 4 pro alabilirseniz bi şekilde en mantıklısı hepsi arasında.

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Suleyman
Benim önerimi biliyorsunuz zaten hocam, ama arkadaşın da dediği gibi yurt dışından vader 4 pro alabilirseniz bi şekilde en mantıklısı hepsi arasında.
3.5k ya düşerse razer alın bence. Yurtdışından alabilirseniz vader 4 Pro o fiyata alınabilir.

yd nasıl alabilirim hocam sadece tanıdık ile falan mı yoksa başka yolu var mı internetten alma gibi ayrıca gümrük olayları falan sıkıntı galiba pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

katipke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Süleyman Selim Avseren
yd nasıl alabilirim hocam sadece tanıdık ile falan mı yoksa başka yolu var mı internetten alma gibi ayrıca gümrük olayları falan sıkıntı galiba pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.
Malesef hocam bir bilgim yok benim. En mantıklısı tanıdığın getirmesi gibi

Yiğit kaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Suleyman
Malesef hocam bir bilgim yok benim. En mantıklısı tanıdığın getirmesi gibi
oda zor hocam biraz sormam beklemem falan lazım onun için eğer farka değer derseniz deneyebilirim getirtmeyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,022
Üyeler
170,095
Son üye
slickfeed
Top Bottom