Neler Yeni

Razer'ın Ürün Kalitesi Ne Kadar İyidir?

AzadB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Azad Bodur
Geçenlerde yeni bir mouse almaya karar verdim, ilk tercihim logitech g pro wireless'tı fakat ürünü ucuza ararken razer viper ultimate gözüme çarptı. Biraz araştırdım razer hem 50 lira daha ucuz hem de özellik olarak g pro wireless'tan daha iyi duruyor fakat problemim şu daha önce hiç razer kullanmadım ve kalitesi nasıldır hiç bir fikrim yok, ünlü bir marka olduğunu biliyorum ama işte ¯\_(ツ)_/¯. Şu an kullandığım mouse logitech ve 8 yıldır kullanıyorum sadece yanındaki ekstra tuşlar sıkıntılı, asıl sorum razer alırsam o da beni 8 yıl götürebilir mi? Yoksa hiç şaşmayıp logitech mi almalıyım?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,116
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Geçenlerde yeni bir mouse almaya karar verdim, ilk tercihim logitech g pro wireless'tı fakat ürünü ucuza ararken razer viper ultimate gözüme çarptı. Biraz araştırdım razer hem 50 lira daha ucuz hem de özellik olarak g pro wireless'tan daha iyi duruyor fakat problemim şu daha önce hiç razer kullanmadım ve kalitesi nasıldır hiç bir fikrim yok, ünlü bir marka olduğunu biliyorum ama işte ¯\_(ツ)_/¯. Şu an kullandığım mouse logitech ve 8 yıldır kullanıyorum sadece yanındaki ekstra tuşlar sıkıntılı, asıl sorum razer alırsam o da beni 8 yıl götürebilir mi? Yoksa hiç şaşmayıp logitech mi almalıyım?
En az diğer markalar kadar kalitelidir. Razer ürünlerini yıllarca kullananları çok görüyorum. Kendimde razer kullanıyorum. Kalitesi çok iyi.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
“Logitech G Pro Superlight ❤️ Ben” Yakın Zamanda Alacağım Dünyanın En İyi Mousesi Benim Gözümde

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,966
İsim
göksel yurtcan
hocam kalitesi iyidir ama parası olana giden bir marka

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Götürebilir. Logitech alacaksan G Pro X Superlight öneririm.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Razerın pahalı olmasının nedeni popüler olması bir yana aşırı kaliteli olması. Logitechle kıyasla dersen bilemem tam ama parça kalitesi vs anlamında aşırı kaliteli

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
evet.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ürünleri malzeme kalitesi olarak iyi seviyede .Elimden 4 tane Razer ürün geçti daha bir tanesinde de malzeme kaynaklı sorun yaşamadım.
Performans kısmına gelecek olursak üründen ürüne değişebiliyor.
'Lite' ibaresi bulunduran ürünlerini beğenmiyorum.
Genel olarak ürüne göre değerlendirmek lazım ama tamamına bakacak olursak markanın ürünleri güzel ve kaliteli.

Top Bottom