Neler Yeni

Rc aracımın kepini boyamak istiyorum ama.

Can...

80+ Platinum
Rc aracım var biraz uğraşılmış ikinci el aldım ama o kadar emeğe göre baya kötü işçilik olmuş aracın kep i hard kep 1979 Ford bronco üstünde kaplama vardı söktüm kötü uygulanmıştı beğenmedim açıkçası asıl boyasız rengi beyaz slikonlari temizlerken dremelin ucuna taktiğim süngerimsi bir uç vardı sürtünmeden dolayı yüzeye ufak bir zarar verdi göze batmaz normalde ama ben kafaya takarım hoşuma gitmez ben bunu nasıl boyarim önceden mat siyah boyanmıştım başka bir RC aracım vardı güzel olmuştu ama bunu çift renk yapmak istiyorum herhangi bir zımpara işlemi gerekli midir acaba normalde dokusu boyaya hazır geliyor diye biliyorum ama emin değilim yüzey tutmazsa daha çıkmaz bir yola girer gibi

Ekler

• 20240220_200320.jpg
    20240220_200320.jpg
    2.8 MB · Hit: 48
  • images (8).jpeg
    images (8).jpeg
    38.5 KB · Hit: 38

Can...

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz inceleme yaptım yabancı sayfalarda epey bir bilgi edindim fakat kaç numara zımpara kullanmak gereklidir 2 farklı kullanıyordu videoda yanlış alıpta ürüne hasar vermek istemiyorum sizce nasıl çözeriz boyacı olan varmı bilen sanayide kaportacıda çalıştım küçükken gerçek araçta zaten belli kullanılanlarda böyle bir üründe hata yapmanın geri dönüşü olmuyor

Top Bottom