RDR 2 Alınır mı sizce ?

kanka eyvallah sevmezsin ama ödül almış oyuna balon diyemezsin ya hem de gelmiş geçmiş en iyi animasyon ve grafiğe sahip olan bir oyun ayıp olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok dehset bir oyun kesin al gow ile takılıyorum şu an 😂😂
RDR 2 alıyorum yeter bu kadar %20 veriyor zaten iade olarak :D

Usta mesela hayvan gibi sistemler toplayıp oyuna para verirken neden burun kıvırıyorsunuz, ben daha sistem yokken yıllar önce lisede harçlığımla witcher 3, rdr2, r6, ets2 dlc'leri ile vs. dizmeye başlamıştım. Pc ye bu kadar bütçe ayıran adam zaten çalışıyordur geliri vardır alın oyunu geçin sanki yarın elinizden mi alacaklar. Çok düşünmeyin yoksa kafayı yersiniz.

Usta mesela hayvan gibi sistemler toplayıp oyuna para verirken neden burun kıvırıyorsunuz, ben daha sistem yokken yıllar önce lisede harçlığımla witcher 3, rdr2, r6, ets2 dlc'leri ile vs. dizmeye başlamıştım. Pc ye bu kadar bütçe ayıran adam zaten çalışıyordur geliri vardır alın oyunu geçin sanki yarın elinizden mi alacaklar. Çok düşünmeyin yoksa kafayı yersiniz.
Haklısın hocam lakin sarar mı sarmaz mı diye sizlere danışmak istedim kızma ağlarım bak :D

Kanka herkes senin gibi olmayabilir senin önceden aldığın oyunlar parasına millet ssd alir 2tb mesela örnekleri çoğaltırım

Kanka herkes senin gibi olmayabilir senin önceden aldığın oyunlar parasına millet ssd alir 2tb mesela örnekleri çoğaltırım
Bu da mesela güzel düşünce hocam katılıyorum.

Yüksek bütçeli sistem dizenlere sitem ettim zaten, ben de farkındayım 500tl ye kıytırıkta olsa ssd alınabileceğini.

Yüksek bütçeli sistem dizenlere sitem ettim zaten, ben de farkındayım 500tl ye kıytırıkta olsa ssd alınabileceğini.
Yani benim gibilere sitem ettin hocam canın sağolsun :D

Yani benim gibilere sitem ettin hocam canın sağolsun :D
Sitemden kastım hakkınızda kötü düşünmek değil sadece bu tezatlığa anlam veremiyorum yanlış anlama beni.

Sitemden kastım hakkınızda kötü düşünmek değil sadece bu tezatlığa anlam veremiyorum yanlış anlama beni.
Yok hocam yanlış anlamış olsaydım şuan tartışıyor olurduk katılıyorum senin dediklerine. :D

HAJQJWJSJAKAJSAKSJSJSJSJSJSBSJSHAJSBAHWHAHWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWHAHQHQJWHAJQHQHQJWJQJWJQHWQJHAHAQJAJAJAJAJSJ
Yok hocam yanlış anlamış olsaydım şuan tartışıyor olurduk katılıyorum senin dediklerine. :D
Bende bu indirimlerden aldım 15-16 saatim var şuan herkes ne derse desin bana göre her detayıyla Dünyanın en iyi oyunlarından ilk 3 te dir .

Ekler

• IMG_20250517_011427.webp
    IMG_20250517_011427.webp
    178.7 KB · Hit: 14
HAJQJWJSJAKAJSAKSJSJSJSJSJSBSJSHAJSBAHWHAHWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWJWHAHQHQJWHAJQHQHQJWJQJWJQHWQJHAHAQJAJAJAJAJSJ

Bende bu indirimlerden aldım 15-16 saatim var şuan herkes ne derse desin bana göre her detayıyla Dünyanın en iyi oyunlarından ilk 3 te dir .
Bende satın alıyorum şimdi hocam sepete ekledim :D

Evet bakıyorum bütün forum 20 30tl lik oyun iyi mi diye soruyor servis ücreti fiyatına

Bende satın alıyorum şimdi hocam sepete ekledim :D
Hocam sıkılırsanız biraz sabredin kardan kıştan kurtulunca oyun sizi zaten serbest bırakıyor . Alın elinize tüfeği durdurun treni soyun , gidin bankayı dükkanları soyun , sonra insanları tavşanları geyikleri v*run. Yan görev yapın , mesela ben yolda gördüğüm kör topal kim varsa yardım ediyorum. Bu oyunda o kadar şey yapılabiliyor ki beni kendine çok bağladı bu şey .

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,555
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri