RDR 2 Alınır mı sizce ?

Hocam sıkılırsanız biraz sabredin kardan kıştan kurtulunca oyun sizi zaten serbest bırakıyor . Alın elinize tüfeği durdurun treni soyun , gidin bankayı dükkanları soyun , sonra insanları tavşanları geyikleri v*run. Yan görev yapın , mesela ben yolda gördüğüm kör topal kim varsa yardım ediyorum. Bu oyunda o kadar şey yapılabiliyor ki beni kendine çok bağladı bu şey .
En çok istediğim gece manzarasında chill chill atımla gezmek olur hocam

En çok istediğim gece manzarasında chill chill atımla gezmek olur hocam
Gittim kendime en nadirlerden lekeli Arap atı avladım mesela . Seviyorum besliyorum sürekli , eyer falan aldım yeni . Bağlılığı fulledim hemen .

Ekler

• IMG-20250517-WA0000.webp
    IMG-20250517-WA0000.webp
    340.9 KB · Hit: 21
Gittim kendime en nadirlerden lekeli Arap atı avladım mesela . Seviyorum besliyorum sürekli , eyer falan aldım yeni . Bağlılığı fulledim hemen .
Çok güzel ya şu oyunun grafiği olsun her şeyi olsun

Ne gibi sıkıyor hocam başlarda ? çok fazla açıklık vermeden söyleyebilrsen sevinirim çünkü hevesim gider hahaha :D
Oyun çok ağır başlıyor bol sinematik sahneler var. Ben şahsen çok severim bu tarz oyunları film tarzında ilerleyen.

Kişiden kişiye değişir. Sevmeyeceğimi bildiğim için almadım bile.

Cyberpunk sizce çok hareketli oyun mu hocam ? FPS oyuncusu olduğum için ağır oyunlar sarmaz gibime geliyor.
Deneyip görmeden de bi şey demek mantıksız geliyor bilemedim :D
Oynamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka eyvallah sevmezsin ama ödül almış oyuna balon diyemezsin ya hem de gelmiş geçmiş en iyi animasyon ve grafiğe sahip olan bir oyun ayıp olmuş

Enis kirazoğlu mu verdi ödülü. Bi ara 100lirayken almıştım. Lolde maç bulana kadar girim dedim 50dk yuumi oynasam daha az sıkılırdım. Bomboş karda yürüyon

Son düzenleme:
Oynamadım
Sen anlamazsın kardeşim oyun piyasasından haberin olsaydı ödülü kimin verdiğini bilirdin sen boş ver rdr2 yi felsn sen git yuumi oyna adc den kufur ye millete ana avrat söv boş ver sen böyle oyunları sen lol oynamaya devam et kankam

Zevkler tartışılmazdır beyler ;)

şahsi fikrim destek verdiğimden değil crack ile indirip bi süre oyna. herkese hitap eden bir oyun değil. eğer hoşuna giderse satın alırsın. ben elden ringte yaptım bu şekilde. 30 saat oynamışım farkında olmadan sonra satın aldım bi 70 saat daha oynadım

RDR 2 sizce alınır mı beyler ?
Herkes çok övüyor o kadar övüldüğü kadar güzel mi ?
Bitirmiş biri olarak 8.5 velirim hikayenin sonu mutsuz eti

Ben Cyberpunk önermiyorum onun dışında arkadaşlar oyun önelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,874
Üyeler
186,256
Son üye
bilaldrsngl