Herkes basit ingilizcesi diyor da alakası yok rdr2 yi yamasız oynamaya çalıştım basit ingilizce oyunun belki %10 u falan diğerleri hep zor.olması lazım ama rdr2de konuşulan ingilizce daha kolay düzeyde biraz kelime bilginiz varsa yamasız oynayabilirsiniz hem bazen o kadar yalan yanlış çeviri yapıyorlar ki hikayenin anlayışı değişiyor. 3 kere bitirdim oyunu bir kere yamayla deneyeyim dedim saçma sapan diyaloglar yazmışlar deyimleri çevirememişler falan
TeşekkürlerRDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Gene yanlış kişiyi etiketledin knk
Öncelikle merhaba @Hastor ,
Bildiğim kadarıyla orijinal Türkçe çeviri yok ancak internette sağlam bir araştırma yaparsanız düzgün vardır elbet bulabilirsiniz.
Umarım yardımcı olmuşumdur.
Huzurlu ve Mutlu Günler
Daha önce makine çevirisi kullandığım için söylüyorum. Bu çeviri ile oynadım çok kaliteli bir çeviri makine çevirisi değil.RDR 2 | Sorunsuz Türkçe Yama | Final Sürüm (Ekim 2023)
Kurulum + oyun içi görüntüler içeren video: 13 Temmuz güncellemesiyle uyumlu. ✔️ Kutucuk ve Türkçe font hataları fixlendi.✔️ Elle çeviri yapılmış bir yamadır, bu sayede çok daha doğal ve gerçek çeviriler mevcut. ✔️ ⚠️ Her ihtimale karşı oyunla alakalı dosyalarınızı yedeklemeniz tavsiye...www.technopat.net
Pardon diğer sorularada cevap verdiğim için ufak bir yanlış yapmışım sorryGene yanlış kişiyi etiketledin knk