Neler Yeni

Rdr 2 Epic Games için Türkçe yama var mı ?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Valla en son yapıldı çıktı edildi sonra kapandı geri çekildi diye biliyorum İnternete bakarsanız bulabilirsiniz ama makine çevirisi Çoğu

Vaste

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla en son yapıldı çıktı edildi sonra kapandı geri çekildi diye biliyorum İnternete bakarsanız bulabilirsiniz ama makine çevirisi Çoğu
Çoğu yere baktım dediğin gibi ama bana düzgün çevirisi lazım

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
olması lazım ama rdr2de konuşulan ingilizce daha kolay düzeyde biraz kelime bilginiz varsa yamasız oynayabilirsiniz hem bazen o kadar yalan yanlış çeviri yapıyorlar ki hikayenin anlayışı değişiyor. 3 kere bitirdim oyunu bir kere yamayla deneyeyim dedim saçma sapan diyaloglar yazmışlar deyimleri çevirememişler falan

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,458
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

NespaY

80+ Silver
olması lazım ama rdr2de konuşulan ingilizce daha kolay düzeyde biraz kelime bilginiz varsa yamasız oynayabilirsiniz hem bazen o kadar yalan yanlış çeviri yapıyorlar ki hikayenin anlayışı değişiyor. 3 kere bitirdim oyunu bir kere yamayla deneyeyim dedim saçma sapan diyaloglar yazmışlar deyimleri çevirememişler falan
Herkes basit ingilizcesi diyor da alakası yok rdr2 yi yamasız oynamaya çalıştım basit ingilizce oyunun belki %10 u falan diğerleri hep zor.

Vaste

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~

Öncelikle merhaba @Vaste ,
Bildiğim kadarıyla orijinal Türkçe çeviri yok ancak internette sağlam bir araştırma yaparsanız düzgün vardır elbet bulabilirsiniz.

;)Umarım yardımcı olmuşumdur.;)
;)Huzurlu ve Mutlu Günler;)

Son düzenleme:

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Daha önce makine çevirisi kullandığım için söylüyorum. Bu çeviri ile oynadım çok kaliteli bir çeviri makine çevirisi değil.

Top Bottom