işlemci 85 falan ekran kartını tam hatırlamıyorum ama 50 küsür olması lazımÇok ısınıyordan kastın kaç derece oluyor mesela işlemci ve ekran kartı?
oyunu oynarken bu değerleri gördümÇok ısınıyordan kastın kaç derece oluyor mesela işlemci ve ekran kartı?
işlemci 85 falan ekran kartını tam hatırlamıyorum ama 50 küsür olması lazım
Neyle baktin sicakliklara, laptopunun modeli nedir?oyunu oynarken bu değerleri gördüm
Laptop ise normaldirrdr 2 oynarken bilgisayar çok ısınıyor sıcaklık max kaç olmalı bilgisayara zarar vermemesi için soruyorum. işlemci i7 12700h ekran kartı rtx 3060 laptop gpu
rdr 2 oynarken bilgisayar çok ısınıyor sıcaklık max kaç olmalı bilgisayara zarar vermemesi için soruyorum. işlemci i7 12700h ekran kartı rtx 3060 laptop gpu
omen gaming hub dan baktım hp victus kullanıyorumNeyle baktin sicakliklara, laptopunun modeli nedir?
O sıcaklıklar sogumus hali, msi Afterburner kullanıp oyun icindeki degerleri atmaniz lazım onlar da dedigim gibi olacaktır. Bilgisayarın altına onu yukarıda tutacak bir şeyler koyarak oynayın bu arada onun fanları aşağı kısımda olduğu için cok fark ediyor.omen gaming hub dan baktım hp victus kullanıyorum
İşlemci zaten çok güçlü istersen "işlemci Turbo modu" kapatıp oynamayı dene. FPS düşüşü çok fazla yaşamazsan sıcaklıklar ciddi miktarda düşer. Baktın hoşuna gitmedi geri açarsın.rdr 2 oynarken bilgisayar çok ısınıyor sıcaklık max kaç olmalı bilgisayara zarar vermemesi için soruyorum. işlemci i7 12700h ekran kartı rtx 3060 laptop gpu
CPU 80 ise gayet iyi, GPU değeri ise harika. Bende 82 GPU, CPU da 81 82 civarı (4800h 3050ti )şimdi baktım cpu 70 80 arası gpu 67 sabit normal midir