Neler Yeni

rdr 2 oynarken pc sıcaklığı kaç olmalı

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
rdr 2 oynarken bilgisayar çok ısınıyor sıcaklık max kaç olmalı bilgisayara zarar vermemesi için soruyorum. işlemci i7 12700h ekran kartı rtx 3060 laptop gpu

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
İşlemci zaten çok güçlü istersen "işlemci Turbo modu" kapatıp oynamayı dene. FPS düşüşü çok fazla yaşamazsan sıcaklıklar ciddi miktarda düşer. Baktın hoşuna gitmedi geri açarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CPU 80 ise gayet iyi, GPU değeri ise harika. Bende 82 GPU, CPU da 81 82 civarı (4800h 3050ti )
denedim şimdi 70 80 civarı alıyodum 20 lere kadar düştü sıcaklık 60 70 arası oldu

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
denedim şimdi 70 80 civarı alıyodum 20 lere kadar düştü sıcaklık 60 70 arası oldu
Böyle bir süre dene istersen eğer oyunda takılma donma, performans kaybı yaşarsan çok fazla, eski haline getirirsin. 12700h zaten güçlü işlemci Turbo olmadan da iyi perfomans vermeli normalde.

aa bir saniye FPS mi 70 den 20 ye düştü? o kadar olmaması lazım

Ekran kartı değil de CPU turbosunu kapattın değil mi? Güç seçenekleri kısmından -> işlemci güç yönetimi -> "işlemci performans arttırma modu "? agresif vs dir normalde. Devre dışı yapacaksın.

Infity

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
eren
Böyle bir süre dene istersen eğer oyunda takılma donma, performans kaybı yaşarsan çok fazla, eski haline getirirsin. 12700h zaten güçlü işlemci Turbo olmadan da iyi perfomans vermeli normalde.

aa bir saniye FPS mi 70 den 20 ye düştü? o kadar olmaması lazım

Ekran kartı değil de CPU turbosunu kapattın değil mi? Güç yönetimi kısmından? agresif vs dir normalde.
max gördüğüm değer 70 80 genellikle 60 civarlarında oluyor

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
max gördüğüm değer 70 80 genellikle 60 civarlarında oluyor
Dediğim gibi bu ayarlarda oyna, rahat hissetmezsen normal halde oynamaya devam edebilirsin. 80 derece çok değil ama 85 üstüne çıkıyorsa Turbo kapatman veya altına soğutucu vs bir çözüm bulman gerekir.

Top Bottom