RDR 2 Satın Aldığım At Kayboldu

WitGeralt

80+
Reaksiyon skoru
130
saint denis deki ahırdan 1000 dolara siyah arap atı almıştım. atın özelliklerini geliştirdim yaklaşık 1300 dolar civarı para gitti. yolda ödül avcılarına tarafından öldürüldüm. atımı çağırdığımda oyun ilk başta verdiği atı gönderdi.bir türlü atı bulamadım.ödül avcılarına öldüğümüz zaman atımız kayıp mı oluyor .

Atını eğer ölmediyse ahırlarda bulabilirsin

ayrıca dükkanlardan at diriltici al, her zaman yanında bulunsun. atın ölürse, onunla diriltirsin. atın öldükten sonra ben bi koşup, at diriltici alıyım, geliyim yapamazsın.

saint denis deki ahırdan 1000 dolara siyah arap atı almıştım. atın özelliklerini geliştirdim yaklaşık 1300 dolar civarı para gitti. yolda ödül avcılarına tarafından öldürüldüm. atımı çağırdığımda oyun ilk başta verdiği atı gönderdi.bir türlü atı bulamadım.ödül avcılarına öldüğümüz zaman atımız kayıp mı oluyor .
Atını da öldürmüş olabilirler

ayrıca dükkanlardan at diriltici al, her zaman yanında bulunsun. atın ölürse, onunla diriltirsin. atın öldükten sonra ben bi koşup, at diriltici alıyım, geliyim yapamazsın.
aldığım ahıramı gitmem gerekiyor yoksa bütün ahırlardan alabilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

envanterimde 3 tane at diriltici varmış

Son düzenleme:
envanterimde 3 tane at diriltici varmış
dirilticiyi at öldükten sojnra kullanmıyorsan yaralıyken yerdeyken onu yapıyorsun ölmekten kurtarıyorsun bir kere öldüyse yapacak bir şey yok benim 4lvl gitti bir anda öldü satın aldım öyle kendinden daha nazik davranman gerekli atına

Eğer ödül avcıları senden önce atını vurursa gidiyor diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,263
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem
Geri