Makine Çeviri ekibinin TR yaması mevcut. Google da aratırsan rahatlıkla bulabilirsin. Discord adreslerine de DH forumdaki konularından birinden gidip destek alabilirsin. Ücretsiz.RDR 2 Türkçe yama tavsiyeniz var mıdır
kurulumda yardım edebilir misiniz?
Hocam yamaların çoğunda virüs buluyor antivirüs proglarmları.Makine Çeviri ekibinin TR yaması mevcut. Google da aratırsan rahatlıkla bulabilirsin. Discord adreslerine de DH forumdaki konularından birinden gidip destek alabilirsin. Ücretsiz.
Piyasada Anonymous çeviri ve makşne çeviri dışında bir yere güvenmem. Çekiniyorsan kullanma. Dc adresinde birçok mod "Mining yaptırıyoruz ehehehe" vb esprileri bolca yapsalarda herhangi bir durum söz konusu değil. Bunu, o işi yaptıklarını iddaa edenlerle dalga geçmek için yapıyorlar. Zaten dosyaları verify etmek için elbet kandıran bir yazılıma ihtiyaç duyacağınız için, orijinal kodlar harici her kod virüs olarak kabul edilebilir.Hocam yamaların çoğunda virüs buluyor antivirüs proglarmları.
Bunda virüs yoktur değilmi ?
Makine çeviri güvenilir temiz yani doğrumu hocdam ?Piyasada Anonymous çeviri ve makşne çeviri dışında bir yere güvenmem. Çekiniyorsan kullanma. Dc adresinde birçok mod "Mining yaptırıyoruz ehehehe" vb esprileri bolca yapsalarda herhangi bir durum söz konusu değil. Bunu, o işi yaptıklarını iddaa edenlerle dalga geçmek için yapıyorlar. Zaten dosyaları verify etmek için elbet kandıran bir yazılıma ihtiyaç duyacağınız için, orijinal kodlar harici her kod virüs olarak kabul edilebilir.
Kısaca, yama yapmak zaten virüstür fakat belirttiğim sitelerde böyle bişey söz konusu değil. Bende bizzat kullandım bir süre Makine Çeviri'den.
Temiz evet. Kurulumu biraz uğraştırıyor cidden ne yalan söyleyeyim ama bir modadan yardım alırsan hemen hallediyorlar.Makine çeviri güvenilir temiz yani doğrumu hocdam ?
Dosyaları verify etmek için kodlara ihtiyacınız var. Yoksa doğrulamadan geçemez dosyalar. Bu da virüs sayılır ama buradaki amaç kötü değil. Oyunu TR oynamak için gerekli. Başkada bireye yaramıyor. Zaten exe dosyası vardı. Aktif edip inaktif ediyorduk.Alıntıyı görüntüle
dh da böyle yazılmış fakat adamların "evet dosyalarımız virüslü" diyecek hali yok tabi![]()