sistem nerdr 2 nin önerilen sistemlerinde benim ekran kartı ve cpu karşılıyor fakat 12 gb ram istiyor bende 8 gb var. benim pci mount and blade 2 yi orta ayarda baya rahat oynatıyor sizce rdr2 yi oynatırmı
rx 470 4 gb ryzen 5 1600 8 gb ramsistem ne
Bana sorarsan öyle ağır oyunda biraz zor 30 FPS ancarx 470 4 gb ryzen 5 1600 8 gb ram
en düşük ayarlarda belki 40-50 fps oynarsın ama zorlanır sistemin haberin olsunrx 470 4 gb ryzen 5 1600 8 gb ram
mount and blade 2 orta ayarlarda 60 fps altına gelmiyor ama genelde 120 fps üstü takılıyor savaşlarda 75 falan oluyor rdr 2 de ayarları düşüğe çeksem nasıl olur oyun zevkinden mahrum kalırmııym sence?Bana sorarsan öyle ağır oyunda biraz zor 30 FPS anca
anladımen düşük ayarlarda belki 40-50 fps oynarsın ama zorlanır sistemin haberin olsun
Oyun biraz ağır bannerlord o seviyedeyse iyi bencemount and blade 2 orta ayarlarda 60 fps altına gelmiyor ama genelde 120 fps üstü takılıyor savaşlarda 75 falan oluyor rdr 2 de ayarları düşüğe çeksem nasıl olur oyun zevkinden mahrum kalırmııym sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım
benim sister yok kanka brother var sende ne varSenin sister ne
zor hocam imazdakı sıstem bile çok iyi performans veremıyor 8 gb ram vardı o sıra ama oynatır gibirx 470 4 gb ryzen 5 1600 8 gb ram
Adamın kız kardeşini napacan (!)Senin sister ne