Neler Yeni

RDR 2'nin Ekran Kartı Gereksinimleri RDR 1 inkinden nasıl daha düşük

DeSouzab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Taşçı
Red Dead Redemption 1'i Yakın Zamanda Oynadım Ve Bitirdim Orta Ayarla Hafif Droplarnmalar İle Oynayabildim Ve Bugünlerdede Red Dead Redemption 2'Yi Yeni Aldım Oynamayı Düşünüyorum
İnternettende Steam Üzerindede Baktığımda Red Dead Redemption 1'in Sistem Gereksinimleri Daha Yüksek Nasıl Oluyor Bu?

Asus Tuf Gaming 1660Ti
8 GB VRAM
16 GB RAM
Sistemim Red Dead Redemption 2'yi Rahat Açabilir Gözüküyor Ama Drop Geleceği An Hiç Belli Olmuyor
Örnek Verecek Olursam GTX560 Gerektiren Bir Oyunu Düşük Grafik Ayarları İle Ancak Açabildi GTX750 Gerektiren Bir Oyunu MAX Ayarlarda Çok Rahat Açabildi

Son düzenleme:

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
448
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Red Dead Redemption 1'i Yakın Zamanda Oynadım Ve Bitirdim Orta Ayarla Hafif Droplarnmalar İle Oynayabildim Ve Bugünlerdede Red Dead Redemption 2'Yi Yeni Aldım Oynamayı Düşünüyorum
İnternettende Steam Üzerindede Baktığımda Red Dead Redemption 1'in Sistem Gereksinimleri Daha Yüksek Nasıl Oluyor Bu?

Asus Tuf Gaming 1660Ti
8 GB VRAM
16 GB RAM
Sistemim Red Dead Redemption 2'yi Rahat Açabilir Gözüküyor Ama Drop Geleceği An Hiç Belli Olmuyor
Örnek Verecek Olursam GTX560 Gerektiren Bir Oyunu Düşük Grafik Ayarları İle Ancak Açabildi GTX750 Gerektiren Bir Oyunu MAX Ayarlarda Çok Rahat Açabildi
Saçma sapan işler işte hocam. RDR1 büyük ihtimal daha az optimize edildi. RDR 2 2018 de çıktı galiba ve üzerinde 7-8 yıl çalışıldıktan sonra çıktı. Bir çok sistem için baya optimize çıkmıştı. Rockstar son dönemde bozdu zaten baştan savma remakelar port işleri yapıp duruyorlar.

Top Bottom