Neler Yeni

RDR Online'ım yok ama oynayabiliyorum

Vodklam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yılmaz
Merhaba, dün Steam üzerinden Red Dead Redemption Online'ı iade ettim ancak para henüz kartıma geri gelmedi. Neyse, Steam'de kullandığım Social Club hesabım ile Epic Games'teki Social Club hesabım birbirinden farklıydı. Bugün ise Red Dead Redemption 2'yi indirdim ve Rockstar Launcher'a yönlendirildim. Giriş yaptıktan sonra Steam hesabımda, Social Club hesabımı otomatik olarak bağladı. Normalde Steam'deki Social Club hesabım farklı, Epic'teki farklı olmasına rağmen, bu işlem gerçekleşti. Oyuna giriş yaptım ve hem Red Dead Redemption Online'ın hem de hikaye modunun aktif olduğunu fark ettim. Aslında Epic Games üzerinde aktif bir şekilde RDR Online oyunum yoktu. Daha önce oynadığımda da aktif değildi, bu yüzden bir hata olduğunu düşündüm. Ancak oyuna girdim ve normal şekilde oynayabildim. Yine de ban yeme korkusuyla oyundan çıktım. Bu durum Steam'in bir hatası olabilir mi? Ya da bu olay nedeniyle hesabım banlanır mı?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Yunus Kocabay
Yoo banlanmaz.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Arda doğan
Banlanmaz

Vodklam

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senlik bisey yokki yemezsin.
Hocam peki Epic hesabımın Social Club ile Steam aynı değil Epic'den RDR2 çalıştır dedikten sonra bana Rockstar Games hesabınızı değiştirin dedi ve beni Steam'de buluna Social Club hesabıma yönlendirdi RDR2 gider mi yani story mode gider mi?

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Yunus Kocabay
Neden gitsin ya. Oynayabiliyosan oyna. Sorun olursa çözeriz.

Top Bottom