Masaüstü 30fps i çok can sıkıcı olur eğer 30fps den aşağı düşmeyecekse alınabilir ben Fc5 the witcher 3 ve birçok oyunu 30-40fps de oynadım.PS 4 yokki
bruh moment öyle bir andır ki yeni sistem alırsın ve konu açarsın ama cevaplarda yeni sistem alınca oynarsın yazmışlardırdeğmez hocam , boşver güzel sistemin olunca oynarsın , bana yeni oyunları 30 fps oynamaktansa eski oyunları full grafikte +60 fpsde oynamak hep daha eğlenceli gelmiştir , çünkü 30 fpsin ne hazzı var ne 720p nin görüntüsü , adamlar zaten 4k ya bile yakışacak grafikler yaparken 720p e oynayınca zevk alınmıyor malum .
usta net cafelerin zaten kendi pubgsi yok mu ?sistem nedir hocam ben olsam bu kadar istiyorsam alırım hiç olmazsa int kafeye falan gider oynaarım int kafede oynamak için PUBG almıştım ben ve hikayeli oyun olduğu için 30 fps oynanır gereken tek şey fps sayacını kapatmak
yok hocam her pubg 87 tl gittiğim kafede 65 masa varbruh moment öyle bir andır ki yeni sistem alırsın ve konu açarsın ama cevaplarda yeni sistem alınca oynarsın yazmışlardır![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usta net cafelerin zaten kendi pubgsi yok mu ?
yeni sistemden kast ederken neye odaklı bir sistem olması gerektiğini konu başlığıyla düşüneceğini umuyorumbruh moment öyle bir andır ki yeni sistem alırsın ve konu açarsın ama cevaplarda yeni sistem alınca oynarsın yazmışlardır![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
usta net cafelerin zaten kendi pubgsi yok mu ?
bizim burda her masanın özel steam hesabı var çoğundada orjinal pubg var (benim gibi akıllılar not defterine yazıp evde oynuyoryok hocam her PUBG 87 TL gittiğim kafede 65 masa var