RDR2 30 fps için alınır mı?

Değmez bence

değmez hocam , boşver güzel sistemin olunca oynarsın , bana yeni oyunları 30 fps oynamaktansa eski oyunları full grafikte +60 fpsde oynamak hep daha eğlenceli gelmiştir , çünkü 30 fpsin ne hazzı var ne 720p nin görüntüsü , adamlar zaten 4k ya bile yakışacak grafikler yaparken 720p e oynayınca zevk alınmıyor malum .

Ps4 30fps i ile masaüstü 30fps i çok farklı geliyor yani Ps4 de felan oynamayaxaksan alınmaz.

sistem nedir hocam ben olsam bu kadar istiyorsam alırım hiç olmazsa int kafeye falan gider oynaarım int kafede oynamak için pubg almıştım ben ve hikayeli oyun olduğu için 30 fps oynanır gereken tek şey fps sayacını kapatmak

değmez hocam , boşver güzel sistemin olunca oynarsın , bana yeni oyunları 30 fps oynamaktansa eski oyunları full grafikte +60 fpsde oynamak hep daha eğlenceli gelmiştir , çünkü 30 fpsin ne hazzı var ne 720p nin görüntüsü , adamlar zaten 4k ya bile yakışacak grafikler yaparken 720p e oynayınca zevk alınmıyor malum .
bruh moment öyle bir andır ki yeni sistem alırsın ve konu açarsın ama cevaplarda yeni sistem alınca oynarsın yazmışlardır o.O2 :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistem nedir hocam ben olsam bu kadar istiyorsam alırım hiç olmazsa int kafeye falan gider oynaarım int kafede oynamak için PUBG almıştım ben ve hikayeli oyun olduğu için 30 fps oynanır gereken tek şey fps sayacını kapatmak
usta net cafelerin zaten kendi pubgsi yok mu ?

bruh moment öyle bir andır ki yeni sistem alırsın ve konu açarsın ama cevaplarda yeni sistem alınca oynarsın yazmışlardır o.O2 :kekw:

yok hocam her pubg 87 tl gittiğim kafede 65 masa var

yeni sistemden kast ederken neye odaklı bir sistem olması gerektiğini konu başlığıyla düşüneceğini umuyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,526
Üyeler
186,504
Son üye
Yaşar001
Geri