Sakurajima Mai
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 644
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gerçekten çok can sıkıcı bir durum, bu sistemler için az para vermiyoruz. Umarım çözümü olan bir sorundur, hatalı ürün almış olmak istemem.bende 9060xt yle aynı sorunu yasıyorum full ayarlarda 2k da 50 fps veriyor youtubeden testlere baktıgımda ise rdr de 9060xt 110-120 fps veriyo format dahi attım sırf bunun için gene düzelmedi aynı sorun f1 25 ve witcher 3 de de var. benım kartım optimize olmayan ayarlarda yuksek fps vaadeden bir kart verdiğim paranın karşılığını almak istiyorum bu yuzden optimize ayarları hiç denemdim belki o şekilde düzelir ancak sanmıyorum ve olsa bile ben full ayarlarda oynamak için verdim bu paraya daha hala çözüm bulabilmiş değilim. 2 kere format attım birinde sapphirenin sitesinden digerinde amd nin kendi sitesinden driverleri yukledim ancak gene düzelmedi. benim suanlık bu sorunu yasadıgım oyunlar f1 25 rdr2 ve witcher 3 oyunların hepsi orjinal eğer çözümü bulursanız benide bilgilendirir misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Optiscaler ne onu bile bilmiyorumdosya dogrulama yapabılıyorsan daogrulamayı dene ve bırde optiscaler vb program falan mı kurmayı denedın