Neler Yeni

Yardım HP victus 16 s0046nt düşük fps, fan sesi ve DLSS sorunu

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ugur
rakipleri limitsiz şekilde victusdan daha serin çalışabiliyor hp rakiplerine göre çok aşşağıda.
acer da sıvı metal var pump out yapınca sıcaklık cıddı artıyo bunu acera atınacada acer öyle bışey yok bızım laptoplarımız o sıcaklıkta falan çalışıyo tarzı bışeyle geçıştırıyo zaten o sevıyede adam akıllı 2 laptop var bırı acer bırı hp
Mesaj otomatik birleştirildi:

acerın bu kumarına gırıceksen acer daha ıyı tabı

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
acer da sıvı metal var pump out yapınca sıcaklık cıddı artıyo bunu acera atınacada acer öyle bışey yok bızım laptoplarımız o sıcaklıkta falan çalışıyo tarzı bışeyle geçıştırıyo zaten o sevıyede adam akıllı 2 laptop var bırı acer bırı hp

acerın bu kumarına gırıceksen acer daha ıyı tabı
teknoloji şans işi akma şansı var ama hepsinde akmaz ama victusun her modeli köküne kadar limitli.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ugur
teknoloji şans işi akma şansı var ama hepsinde akmaz ama victusun her modeli köküne kadar limitli.
laptoptan ne bekledığını bılıyosan sıkıntı yok bence çunku sıcak laptop kullanmanın konforu ne kadar bozduğunu 99 da çalışan ıntel ışlemcımden bılıyorum varsın 20 fps az olsun soğuk olsun

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
laptoptan ne bekledığını bılıyosan sıkıntı yok bence çunku sıcak laptop kullanmanın konforu ne kadar bozduğunu 99 da çalışan ıntel ışlemcımden bılıyorum varsın 20 fps az olsun soğuk olsun
99 derecede hp de görüyor acer de ama hp daha az fps veriyor.

Enesd14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
Elimde 7840hs 4060 lı victus da var, denedim test ettim her şeyini kendim yaptım. Hiç bir eksiği olmadan performansını veriyor.
Önceden de 3060 lı modeli geçti elime, onda da bir sorun yoktu, ama bilmeden yaptım yorumumu :)
Hocam cinebench testi falan yapabilir misin bende multicore 15900 falan çıkıyor singlecore 1550 civarı

lımıtı açılsa cıhaz alev topu olucak gayet mantıklı bı ış yapmış hp rakıplerıne göre daha ıyı

hp nın uygulamasından modları değıştır bı
Dengeli de ve performansta denedim FPS farkı yok denecek kadar az ama fan sesi çok farkediyor

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ugur
Hocam cinebench testi falan yapabilir misin bende multicore 15900 falan çıkıyor singlecore 1550 civarı

Dengeli de ve performansta denedim FPS farkı yok denecek kadar az ama fan sesi çok farkediyor
kendı laptobunun fps testlerıne bak hemen hemen aynı gelıyosa bı sıkıntı yok fan ışıne öyle bakarsın

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

çoğu kişide öyle hocam normalde 19 bin puana yakın alan var ama HP limitleri ile ancak bu oluyor.

Enesd14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes
kendı laptobunun fps testlerıne bak hemen hemen aynı gelıyosa bı sıkıntı yok fan ışıne öyle bakarsın
Normalde Controlde High grafik dlss kapalı rt High ta 60 FPS falan almam lazım ben 40-50 FPS alıyorum işlemci çok düşük watt çekiyor nedense. Dlss açınca da FPS aynı dlss hicbirseyi değiştirmiyor

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
ibrahim ugur
temız kurulum yap omen hub dan guç ayarlarını yap olmazsa garantı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Yapıp atayim hocam unutmazsam

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,278
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Hocam ben de tekli çekirdek 1712 çıktı, aynı işlemci

Top Bottom