selcukhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 71
Desteğe hangi kısımdan yazdın bende de aynı hatayı veriyor. Çözen olursa yazabilir mi?Bende de hata verdi, desteğe yazdım ben cevap gelirse söylerim
Desteğe hangi kısımdan yazdın bende de aynı hatayı veriyor. Çözen olursa yazabilir mi?Bende de hata verdi, desteğe yazdım ben cevap gelirse söylerim
Burdan yazabilirsinDesteğe hangi kısımdan yazdın bende de aynı hatayı veriyor. Çözen olursa yazabilir mi?
TRye ürün satmıyor bu site, destek bakıp bakıp da canı isterse hesabınıza açar belki.
Etkinleştirebiliyorsun, satın alamiyorsun. Bilmesem ortaya atmam boyle bir iddiayi gidin okuyun biraz. Desteğin açtığı az sayıda insan var sadece onlar da kim bilir ne zaman oldu.
epic games'ten almış olmasaydım değerlendirirdim iyi forumlarOnaylı key sitesinde şuanda Social Club Rdr2 keyi 87 TL rockstar launcher biraz sıkıntılı bi launcher download hızı normale göre biraz yavaş ama insanlar şuanda 300 tllik İNDİRİMDEKİ Rdr2'yi konuşuyor o yüzden fiyatına göre elbette alınır linki bıraktım
Epic games yerine social clubu seçin ve şimdidem söyleyeyim eğer online oynamayacaksanız ultimate editionu almanızı tavsiye etmem
Ben satın aldığım için atıyorum buraya linkiEtkinleştirebiliyorsun, satın alamiyorsun. Bilmesem ortaya atmam boyle bir iddiayi gidin okuyun biraz. Desteğin açtığı az sayıda insan var sadece onlar da kim bilir ne zaman oldu.
Tamamdır hocam ben yine de alamayan arkadaşlara bilgilendirme bıraktım.Ben keyi 2 arkadaşıma aldım arkadaşlar o yüzden buraya attım
Ben satın aldığım için atıyorum buraya linki
alabilen arkadaş varsa banada alabilir mi ücreti ibandan ulaştırırımOnaylı key sitesinde şuanda Social Club Rdr2 keyi 87 TL rockstar launcher biraz sıkıntılı bi launcher download hızı normale göre biraz yavaş ama insanlar şuanda 300 tllik İNDİRİMDEKİ Rdr2'yi konuşuyor o yüzden fiyatına göre elbette alınır linki bıraktım
Epic games yerine social clubu seçin ve şimdidem söyleyeyim eğer online oynamayacaksanız ultimate editionu almanızı tavsiye etmem
hocam bu mesajı görürseniz dönebilir misiniz acabaBen keyi 2 arkadaşıma aldım arkadaşlar o yüzden buraya attım
Ben satın aldığım için atıyorum buraya linki