Rdr2 Bitirdikten Sonra Ne Yapabilirim?

Dostum merhaba. RDR 2'nin bütün yan görevlerini de bitirdikten sonra seni açık dünyaya bırakıyor. Yine evin durduğun yerde. Ailen var. Yaşamaya devam ediyorsun. Resmen yaşayan bir dünya yaratmış adamlar. Diyaloglar, insanların hareketleri, ailenin davranışları falan hepsi her gün farklı şekilde işliyor. Etkinlik olarak yapacak pek bir şey kalmıyor. Buradan sonra Online kısma başlıyorsun. Umarım oyunun orijinaldir.
Merhaba, evet oyunum orijinal
Spoiler var!
Arthurun mezarı diye bir şey var mı? İnternette çok sık görüyorum da

Ana hikaye bittikten sonra yan etkinlikler var işte fakat ana hikaye kadar sarmıyorlar. Kısacası ana hikaye bitince oyunda bitiyor.

Ana hikaye bittikten sonra yan etkinlikler var işte fakat ana hikaye kadar sarmıyorlar. Kısacası ana hikaye bitince oyunda bitiyor.
Hocam size de sorayım
Spoiler var!
Arthurun mezarı diye Bir şey var mı? Yoksa mod olarak mı yapıyorlar.İnternette birkaç yerde gördüm.

Dediğin gibi %75'ten sonrasını yan görevler soru işaretleri ve rastgele gezerken tanıştığın insanlardan aldığın görevler oluşturuyor, oyunda görev yapmanın dışında keşfetmen gereken yerlerde var gizemli evler, taşlar, mağaralar vs oyun sana bir yerden sonra "bak şurada şu var git bi bak" demiyor sen kendin rastgele gezerken keşfetmelisin, ve inan bana hepsini bitiremeyeceğin kadar çok keşfedecek şey ve yer var. Yani %100 bitirmen çok zor aşırı fazla zaman harcaman gerek, ama çözebileceğin çok güzel hikayeler gizemler var oyunda mesela (buradan sonrası ufak bir spoiler içeriyor)

haritanın çeşitli yerlerine yerleştirilmiş parçalanmış insan cesetleri var bu cesetlerden bazı kağıt parçaları çıkıyor ve bunları toplayarak seri katilin konumunu buluyorsun... gibi gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,736
Üyeler
187,095
Son üye
ofa2344
Geri