RDR2 Chapter 4 saint denis şehrine girdikten sonra oyunum droplanmaya başladı

ugurcamm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Arkadaşlar selamlar saint denis şehrine ayak basmamdan sonra oyunum 20 saniyede bir çok küçük droplanmalara girdi. Oyunu 2K çözünürlükte ve ultra ayarlarda oynuyorum. Üstelik çözünürlük ölçeğim 5/4 te. Oyun bulanık gözüktüğü için bu ayarı açtım. Ve TAA keskinleştirme yarıda. Sizce neden drop yiyorum 40 saattir oynuyorum ve chapter 4 e geçtikten sonra drop yemeye başladım.

Şehirde hareketlilik fazla olduğu için işlemciyi fazla kullanır. Bu da darboğaza veya droplara neden olabiliyor.

Mesela Baldurs Gate3 te de boyle. Normalde 100 120 fps alirken son chapterda 40 50 lere dusuyordu bende. Kalabalik sehirden dolayı.

Şehirde hareketlilik fazla olduğu için işlemciyi fazla kullanır. Bu da darboğaza veya droplara neden olabiliyor.
Sıkıntı yok yani değil mi hocam korkulcak bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir kere takılmalara odaklanınca şehir dışındaki küçük takılmalar da göze batmaya başlamış olabilir belki
Normalde olmuyordu da ondan aklıma şüphe girdi

Mesela Baldurs Gate3 te de boyle. Normalde 100 120 fps alirken son chapterda 40 50 lere dusuyordu bende. Kalabalik sehirden dolayı.
Anladım hocam

şehirde ki ışıklandırma sıkıntı fps çok düşürüyor

amd programında rsr aç monitörü 4k ya çek oyunu 4k çözünürlükte başlat fsr4 modu kur fsr 4 çalıştır çözünürlük ölçeğini kapat efsanevi grafiklerle oyna

şehirde ki ışıklandırma sıkıntı fps çok düşürüyor

amd programında rsr aç monitörü 4k ya çek oyunu 4k çözünürlükte başlat fsr4 modu kur fsr 4 çalıştır çözünürlük ölçeğini kapat efsanevi grafiklerle oyna
Hocam idare ediyorum yine en dip 75 i gördüm öbür türlü 110 100 seyrediyor tatmin edici oluyor.

Geri