Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar RDR2 İçin Direk Kurulabilecek Türkçe Yama Var Mı ? O 3.şahıs Programdan Olan Çalışmıyor da
Birtane var fakat program kurmak gerekli ve üstüne FPS kaybı yaşatıyorArkadaşlar RDR2 İçin Direk Kurulabilecek Türkçe Yama Var Mı ? O 3.şahıs Programdan Olan Çalışmıyor da
O Çalışmıyor ZatenBirtane var fakat program kurmak gerekli ve üstüne FPS kaybı yaşatıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pek sağlıklı sayılmaz
bir tane var ama hem donma ve fps kaybı yaşatıyor hemde monitörünüzün 1920 1080 olması gerekıyor sıstemınız 2070 veya rx5700 varsa yapın 2060 5600xt 1660super gibi bi ekran kartınız varsa onermemArkadaşlar RDR2 İçin Direk Kurulabilecek Türkçe Yama Var Mı ? O 3.şahıs Programdan Olan Çalışmıyor da
Onun dışında yokO Çalışmıyor Zaten
Teşekkürlerbir tane var ama hem donma ve fps kaybı yaşatıyor hemde monitörünüzün 1920 1080 olması gerekıyor sıstemınız 2070 veya rx5700 varsa yapın 2060 5600xt 1660super gibi bi ekran kartınız varsa onermem
Şu anlık yok. Türkçe yama, yaklaşık 2 hafta sonra çıkacak diye biliyorum.Arkadaşlar RDR2 İçin Direk Kurulabilecek Türkçe Yama Var Mı ? O 3.şahıs Programdan Olan Çalışmıyor da
Nolacak Bu Türk Oyuncuların Hali Vergiler,Dolar Kuru,Oyun Pahalılığı Ekipman Pahalılığı,Firmalar Tarafından Dünya Üzerinde en Çok Konuşulan 4.dil Olan Türkçeyi Oyunlara Eklememeleri PUFFRDR2 için türkçe yama yok diye biliyorum. Varsa bile kalitesizdir ve performans düşüşü falan yaşatabilir.
Yok Hayır Çalışmadı BendeÇalışmadığına emin misiniz? Böyle yamalarda genelde sadece hikaye modunda görevlerde ve ara sahnede çalışıyor. Ana menüde ya da serbest dolaşırken denediyseniz çalışmaması normaldir.
Dünyada en çok konuşulan 4. dil ama hep Dünya çapında itibarı çok olmayan ülkelerde konuşuluyor (Türkiye mesela ) o yüzden türkçeyi takan çok yok.Nolacak Bu Türk Oyuncuların Hali Vergiler,Dolar Kuru,Oyun Pahalılığı Ekipman Pahalılığı,Firmalar Tarafından Dünya Üzerinde en Çok Konuşulan 4.dil Olan Türkçeyi Oyunlara Eklememeleri PUFF
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Hayır Çalışmadı Bende
Onu Kurmaya Çalışana Kadar İngilizce Öğrenebilirdim Herhaldeo 3. parti olarak çalışanı kurmuştum aşırı kötü çeviri. adam uzun uzun cümle söylüyor onu çevirmiyor o dedikten sonra okay deyince tamam diye çeviriyor biz de bilmiyorduk o kadarını
Dünya Çapında İtibarı Olmayan ? Ruanda Mayalası Çok İtibarlı ZatenDünyada en çok konuşulan dil ama hep Dünya çapında itibarı çok olmayan ülkelerde konuşuluyor (Türkiye mesela ) o yüzden türkçeyi takan çok yok.