Neler Yeni

RDR2 Güvenilir Türkçe Yama

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
Arkadaşlar forumda bununla ilgili bir kaç konu var, hatta az önce technophatın paylaştığı yamaya da baktım bazıları trojan virüsü olduğunu söylüyor, bazıları güvenilir olduğunu söylüyor arada kaldım açıkçası.
Virüs programı kullanmayı ezelden beri sevmedim o yüzden güvenilir, daha önceden tecrübe ettiğiniz ve virüs bulaştırmamış bir yama var mı?

Kaporta Eray

80+ Bronze
Arkadaşlar forumda bununla ilgili bir kaç konu var, hatta az önce technophatın paylaştığı yamaya da baktım bazıları trojan virüsü olduğunu söylüyor, bazıları güvenilir olduğunu söylüyor arada kaldım açıkçası.
Virüs programı kullanmayı ezelden beri sevmedim o yüzden güvenilir, daha önceden tecrübe ettiğiniz ve virüs bulaştırmamış bir yama var mı?
Youtubede izlenmesi en yüksek olan videodan yapmıştım ordan izleyerek yapabilirsin.

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Bende arıyorum ama hepsi için sorunlu diyorlar. Makina çeviri v17 için iyi diyorlar discord da var. Bi hafta daha bekleyeceğim yorumlara göre onu kuracağım ben.

cakaresul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Resul ÇAKAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende arıyorum ama hepsi için sorunlu diyorlar. Makina çeviri v17 için iyi diyorlar discord da var. Bi hafta daha bekleyeceğim yorumlara göre onu kuracağım ben.
discord linkini atma şansınız varmı

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Top Bottom