Neler Yeni

RDR2 güncel Türkçe yama önerisi

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Bildiğiniz sorusuz ve virüssüz yama var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
https://drive.google.com/file/d/1-u9BPfStEkbx6XMJldcUv2A6bIaHJTWZ/view

Geçenlerde eniştem de Rdr2 satın aldı (gamer bir eniştem var😅) Onun için Türkçe yama araştırıyordum birkaç tane buldum ama eksik dosya içeriyorlardı haliyle yamayı kuramadık en son bu yamaya denk geldim kurduk ve bir sorun yaşamadan oynuyor.

Yamanın paylaşıldığı YouTube linki (yukarıda direkt yama linkini attım)

Rardan çıkan dosyaları
C: Sürücüsü | Program Files (x86) | Steam | Steamapps | Common|Rdr2 nin içine atın hepsi bu kadar

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://drive.google.com/file/d/1-u9BPfStEkbx6XMJldcUv2A6bIaHJTWZ/view

Geçenlerde eniştem de Rdr2 satın aldı (gamer bir eniştem var😅) Onun için Türkçe yama araştırıyordum birkaç tane buldum ama eksik dosya içeriyorlardı haliyle yamayı kuramadık en son bu yamaya denk geldim kurduk ve bir sorun yaşamadan oynuyor.

Yamanın paylaşıldığı YouTube linki (yukarıda direkt yama linkini attım)

Rardan çıkan dosyaları
C: Sürücüsü | Program Files (x86) | Steam | Steamapps | Common|Rdr2 nin içine atın hepsi bu kadar
Çok teşekkür ederim bu arada gamer enişte de iyimiş herkese nasip olmaz :LOL:

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Evet öyle 😂 Hocam rahat olmanız açısından linki virustotalde taratın. Pc de antivirüs kullanıyorsanız ona da taratabilirsiniz ama dediğim gibi enişteme kurduk çalıştı yama oynuyor

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Evet öyle 😂 Hocam rahat olmanız açısından linki virustotalde taratın. Pc de antivirüs kullanıyorsanız ona da taratabilirsiniz ama dediğim gibi enişteme kurduk çalıştı yama oynuyor
Hocam bir tek bu uyarıyı verdi sıkıntı olur mu acaba?

cmc.png

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Hocam şu baştaki dosya sorun yaratır mı? birde alt yazı nasıl kaliteli mi

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    38 KB · Hit: 32

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Onun ne olduğunu bilmiyorum hocam. O uyarıyı arattım webde başka forumlarda da açılmış konu orada o hatayı alan Kaspersky Mobile vb programlarda url yi taratıp hata almadığını söylemiş. CMC Threat Inteligence sanırım siber tehdit istihbaratı gibi bir şey. Kendi sitesi var yine başka bir forumda normal antivirüs programının sorun bulmadığı şeye url taramasından saçma sapan virüs tanısı koyan bir yer olarak bahsedilmiş. Bu doğrultuda karar sizin biz virustotalde taratmadan indirmiştik dosyayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMC Threat Inteligence yazıp aratarak bakabilirsiniz çıkan sonuçlara hocam. Ben indirin yada indirmeyin diyemem karar sizin. Ama biz virustotalde tarama yapmadan indirip kurmuştuk yama da çalışıyordu. Eğer bilgisayarınızda antivirüs programı varsa rar dosyasını açmadan bir de ona da taratabilirsiniz. Karar sizin

Son düzenleme:

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
Onun ne olduğunu bilmiyorum hocam. O uyarıyı arattım webde başka forumlarda da açılmış konu orada o hatayı alan Kaspersky vb programlarda taratıp hata almadığını söylemiş. CMC Threat Inteligence sanırım siber tehdit istihbaratı gibi bir şey. Kendi sitesi var yine başka bir forumda normal antivirüs programının sorun bulmadığı şeye url taramasından saçma sapan virüs tanısı koyan bir yer olarak bahsedilmiş. Bu doğrultuda karar sizin biz virustotalde taratmadan indirmiştik dosyayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

CMC Threat Inteligence yazıp aratarak bakabilirsiniz çıkan sonuçlara hocam. Ben indirin yada indirmeyin diyemem karar sizin. Ama biz virustotalde tarama yapmadan indirip kurmuştuk yama da çalışıyordu. Eğer bilgisayarınızda antivirüs programı varsa rar dosyasını açmadan bir de ona da taratabilirsiniz. Karar sizin
ben de rdr 2 türkçe yama arayışındaydım bazı yamaların kurulumu çok uğraştırıcı ve çoğunda sıkıntılı şeyler var bu hem pratik hemde sorunsuz duruyor teşekkürler :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Kemal Tahir Ayaz
Rica ederim hocam. Söylediğim gibi indirip indirmeme konusunda karar sizin. Biz virustotal taraması yapmadan indirmiştik. CMC Inteligence Threat nedir yazarak google'a az çok fikir edinebilirsiniz diye düşünüyorum. Eğer indirirseniz de içinizin rahat etmesi açısından pc de antivirüs kullanıyorsanız dosyayı taratabilirsiniz

Top Bottom