Bitmişarkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi rdr2 hair tonic sold out yazıyor
hiç gelmiyorBitmiş![]()
Envanterinde var o zaman. 1 tane taşıyabiliyordun sanırım veya 3. Otellerde bulabiliyorsun.hiç gelmiyor
envanterde nerede item kısmında aradım yokEnvanterinde var o zaman. 1 tane taşıyabiliyordun sanırım veya 3. Otellerde bulabiliyorsun.
3. oteller ney (neyi kastettin)Envanterinde var o zaman. 1 tane taşıyabiliyordun sanırım veya 3. Otellerde bulabiliyorsun.
yardımEnvanterinde var o zaman. 1 tane taşıyabiliyordun sanırım veya 3. Otellerde bulabiliyorsun.
PC ile oynuyorsan I tuşuna bas gir. ı olmalı. Oyunda yeni misin? Karşılaşmış olmalısın bunca zamandır, banyo falan yapıyorsun, uyumak için yer kiralıyorsun. Oyunun ilk başındaki Valentine miydi neydi, ilk gittiğin kasabada, at sattığın satın aldığın yer var, onun yan tarafındaki yerde otel var ondan bahsediyorum, oradan bulabilirsin bi ihtimal.envanterde nerede item kısmında aradım yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3. oteller ney (neyi kastettin)
tmPC ile oynuyorsan I tuşuna bas gir. ı olmalı. Oyunda yeni misin? Karşılaşmış olmalısın bunca zamandır, banyo falan yapıyorsun, uyumak için yer kiralıyorsun. Oyunun ilk başındaki Valentine miydi neydi, ilk gittiğin kasabada, at sattığın satın aldığın yer var, onun yan tarafındaki yerde otel var ondan bahsediyorum, oradan bulabilirsin bi ihtimal.
Bir başka satıcılara dene illa bulursun. Doktora git oradan bulabilirsin.
Çatışmalarda, adamların üstünden bulabilirsin.
Açık dünyadaki bazı evlerde bulabilirsin.
Ben teknik hata sandım bilirsin diye şeettimHair tonic berberden alınıyor.
Yanlış anlamadıysam jöle arıyon![]()