Neler Yeni

RDR2 hakkında az bilinenler.

Mojo jojo

80+ Silver
harita yerleri ?
1- U tuşuna basarak havaya ateş edebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
2- 2 tuşuna basarak 2 tabancayı aynı anda kullanabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
3- Suya girdiğinizde tırnaklarınız falan gibi ufak detaylar bile temizleniyor.
Suya girmeden önce
Alıntıyı görüntüle
Suya girdikten sonra
Alıntıyı görüntüle
4-Yan görevleri yaparak efsanevi silahlar alabilirsiniz.
5-Oyunda UFO'lar var.
Ben daha görmedim ama sanırım bu kulübeye gece saat 2de gelirsek görebiliyormuşuz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
6-Oyunda vampir de var.
Alıntıyı görüntüle
7-Oyunda gayzerlerde ve bunlar ölümcül olabiliyor yer olarak Wapiti Kızılderili Rezervi’nin güneybatısında bulunuyor.
8-Oyunda Hayalet de var.

Alıntıyı görüntüle
9-Oyunda KKK üyelerini dolaşırken görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
10-RDR2 de bataklık bölgelerinde night folklar var ve sizi pusuya düşürmeye çalışıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
11-Oyunda hayalet trende mevcut.

Alıntıyı görüntüle
12-Oyunda bir seri katilde var.
Alıntıyı görüntüle
13-Oyunda meteor düşmüş bir evde var.
Alıntıyı görüntüle
14-Yılan Kaa
Alıntıyı görüntüle
15-Aberdeen Domuz Çiftliği
Domuz Çiftliği tuhaf bir yer. Ürkütücü kardeşlerle akşam yemeği yerseniz, hayatta kaldığınız için şanslı bir toplu mezarda uyanacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
16-Strange Man
Garip Adam'ın kabini, Kamassa Nehri'nin karşısındaki Mattock Göleti yakınlarında yer almaktadır. Ancak, sadece şapkasını bulacaksınız. % 100 tamamlamaya ulaştığınızda geri gelirseniz, eksik portre tamamlanacak ve The Strange Man tüm rahatsız edici ihtişamıyla ortaya çıkacaktır. Aynaya bakarsanız, o arkanızda olacak. Sadece bir an için, ama en sertleşmiş sınır görevlisini bile titretmeye yeter.
Alıntıyı görüntüle
17-Manbearpig
Van Horn Trading Post yakınlarındaki bir kulübede insan, ayı ve domuz karması bir yaratıkla karşılaşacaksınız. Yaratık, duvara çivilenmiş biçimde kulübenin içinde bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
18-Tuvaletteki kadın

Braithwaite Manor’daki zincirlenmiş tuvalete yaklaşırsanız içinde bulunan bir kadının anlamsız şeyler söylediğini duyacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
19-Eşek Kafalı Kadın
Red Dead Redemption’ın ilk oyununda eşek kafasına sahip bir kadınla karşılaşıyordunuz. Serinin ikinci oyunu da Two Crows’ta bulunan bir figürle bu kadına bir atıfta bulunuyor. Kadını değirmenin orada görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
20-Hobbit evi
Evet oyunda bu da var.
Alıntıyı görüntüle
21-Koca ayak iskeleti
Alıntıyı görüntüle
22-The Undead Mask
Alıntıyı görüntüle
23- Oyunda 90 tane challenge var bunları yaparsanız bazı ödüller geliyor mesela bazı kıyafetler açılıyor.
Alıntıyı görüntüle
24-Ve oyunda cidden çok güzel yan görevler var.
Alıntıyı görüntüle
Oyundaki bazı az bilinen şeyleri paylaştım çoğu easter egg ama arada başka şeylerde var. Umarım hoşunuza gitmiştir. Oyun gerçekten aşırı büyük ve detaylı ve şeyleri yazmıyorum bile kilo alıp verme, sakal ve saçın zamana bağlı olarak uzaması , mevsime göre giyinme...

Skyline R34

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Suya girmeden önce
Alıntıyı görüntüle
Suya girdikten sonra
Alıntıyı görüntüle
5-Oyunda UFO'lar var.
Ben daha görmedim ama sanırım bu kulübeye gece saat 2de gelirsek görebiliyormuşuz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
6-Oyunda vampir de var.
Alıntıyı görüntüle
7-Oyunda gayzerlerde ve bunlar ölümcül olabiliyor yer olarak Wapiti Kızılderili Rezervi’nin güneybatısında bulunuyor.
8-Oyunda Hayalet de var.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
10-RDR2 de bataklık bölgelerinde night folklar var ve sizi pusuya düşürmeye çalışıyorlar.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
14-Yılan Kaa
Alıntıyı görüntüle
Domuz Çiftliği tuhaf bir yer. Ürkütücü kardeşlerle akşam yemeği yerseniz, hayatta kaldığınız için şanslı bir toplu mezarda uyanacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
16-Strange Man
Garip Adam'ın kabini, Kamassa Nehri'nin karşısındaki Mattock Göleti yakınlarında yer almaktadır. Ancak, sadece şapkasını bulacaksınız. % 100 tamamlamaya ulaştığınızda geri gelirseniz, eksik portre tamamlanacak ve The Strange Man tüm rahatsız edici ihtişamıyla ortaya çıkacaktır. Aynaya bakarsanız, o arkanızda olacak. Sadece bir an için, ama en sertleşmiş sınır görevlisini bile titretmeye yeter.
Alıntıyı görüntüle
17-Manbearpig
Van Horn Trading Post yakınlarındaki bir kulübede insan, ayı ve domuz karması bir yaratıkla karşılaşacaksınız. Yaratık, duvara çivilenmiş biçimde kulübenin içinde bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle
18-Tuvaletteki kadın

Braithwaite Manor’daki zincirlenmiş tuvalete yaklaşırsanız içinde bulunan bir kadının anlamsız şeyler söylediğini duyacaksınız.
Alıntıyı görüntüle
19-Eşek Kafalı Kadın
Red Dead Redemption’ın ilk oyununda eşek kafasına sahip bir kadınla karşılaşıyordunuz. Serinin ikinci oyunu da Two Crows’ta bulunan bir figürle bu kadına bir atıfta bulunuyor. Kadını değirmenin orada görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
20-Hobbit evi
Evet oyunda bu da var.
Alıntıyı görüntüle
21-Koca ayak iskeleti
Alıntıyı görüntüle
22-The Undead Mask
Alıntıyı görüntüle
23- Oyunda 90 tane challenge var bunları yaparsanız bazı ödüller geliyor mesela bazı kıyafetler açılıyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyundaki bazı az bilinen şeyleri paylaştım çoğu easter egg ama arada başka şeylerde var. Umarım hoşunuza gitmiştir. Oyun gerçekten aşırı büyük ve detaylı ve şeyleri yazmıyorum bile kilo alıp verme, sakal ve saçın zamana bağlı olarak uzaması , mevsime göre giyinme...
hocam 5 kesin denedim çoğunu denedim oluyor tek vampire denk gelmedim

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Oyun gerçekten çok güzelmiş. Detaylara bak Sidi projekt de hala bugları düzeltmeye çalışsın.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Eline sağlık

Yaralı bir rehber, elinize sağlık bunu kaydediyorum RDR 2 alınca deneyeceğim bunları:D

Mojo jojo

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Suya girmeden önce
Alıntıyı görüntüle
Suya girdikten sonra
Alıntıyı görüntüle
5-Oyunda UFO'lar var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
6-Oyunda vampir de var.
Alıntıyı görüntüle
8-Oyunda Hayalet de var.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
14-Yılan Kaa
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
16-Strange Man
Alıntıyı görüntüle
17-Manbearpig
Alıntıyı görüntüle
18-Tuvaletteki kadın

Alıntıyı görüntüle
19-Eşek Kafalı Kadın
Alıntıyı görüntüle
20-Hobbit evi
Evet oyunda bu da var.
Alıntıyı görüntüle
21-Koca ayak iskeleti
Alıntıyı görüntüle
22-The Undead Mask
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
19. Detay var ya, orada eşşek kafalım kadın rdr 1 de nerede ? Şu an da rdr 2 yüklüyorum.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
En çok oynamak istediğim oyun yav. Haaarrrika bir oyun. Sizi de tebrik ederim bu kadar uğraşmışsınız. Siz de harikasınız ;)

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Bu kadarını beklemiyordum. Harbiden çok iyi imiş.

Şu tuvalette ki kadın ne diyor?

Top Bottom