Eyvallah hdd konusunda pek emin degildim sanırım almayacağımSadece bunları yükliyceksen bütçene göre 256gb bir m.2 ssd alabilirsin fakat başka şeylerde yükliycekse ya bütçeni 500 TL yapıp 480gb bir sata ssd almalısın o bütçeye hdd önermiyorum
500 gb m.2 ssd mevcut zaten, ek olarak rdr2 için daha küçük bi sey düşünüyorum fakat m.2 mi sata ssd mi hdd mi emin olamadımHDD alma, 500 yapabilirsen bütçeyi bir tane 500 cigolayt SSD alırız mis
HDD alma dostum o kadar bütçen varsa, HDD'yi sadece dosya ve nostaljik oyunlar için kullanabilirsin yeni nesil oyunlara dayanmazlar. Güzelinden bir Sata 3 SSD alırsın rahatına bakarsın.500 gb m.2 ssd mevcut zaten, ek olarak rdr2 için daha küçük bi sey düşünüyorum fakat m.2 mi sata ssd mi hdd mi emin olamadım
Sağol, özel olarak önerdiğin bir marka varmı ssd konusunda pek bilgili degilim deHDD alma dostum o kadar bütçen varsa, HDD'yi sadece dosya ve nostaljik oyunlar için kullanabilirsin yeni nesil oyunlara dayanmazlar. Güzelinden bir Sata 3 SSD alırsın rahatına bakarsın.
1) Patriot Burst (Burst model olacak kesinlikle)Sağol, özel olarak önerdiğin bir marka varmı ssd konusunda pek bilgili degilim de
Eyvallah çok yardımcı oldun reis1) Patriot Burst (Burst model olacak kesinlikle)
2) Apacer Panther
3) Gigabyte
4) Samsung