Neler Yeni

Rdr2 mi mafia 1 2 3 definitive edition mu

ozanali26

80+
Reaksiyon skoru
32
Steamda mafia 1 2 3 definitive edition 187 TL'ye düşmüş rdr 2 de 200 tl gönlüm mafiadan yana çünkü 1 oyun fiyatına 3 oyun alacağım ama mafia grafikleri iyi mi? ve hikayesi sarıyormu bunu merak ediyorum

Steamda mafia 1 2 3 definitive edition 187 TL'ye düşmüş rdr 2 de 200 TL gönlüm mafiadan yana çünkü 1 oyun fiyatına 3 oyun alacağım ama mafia grafikleri iyi mi? ve hikayesi sarıyormu bunu merak ediyorum
Mafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.

Tercihimi RDR2'den yana kullanırdım.

Mafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.
Teşekkürler rdr 2 alacağım

Kesinlikle RDR2

ryzen 5 5600x var 3070ti var kaldırımı

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
RDR 2 Single'ı 100 saat, Online ise sonsuza kadar oynayabilir.

Soruna gelecek olursak tabii rdr2 rockstar üzerinde zam aldığından bende yeni aldım ne olur ne olmaz.

Bence RDR 2 kesinlikle daha iyi fakat Mafiada da çok güzel ve sarıcı hikaye var ve grafikler gerçekten muazzam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,619
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri