Mafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.Steamda mafia 1 2 3 definitive edition 187 TL'ye düşmüş rdr 2 de 200 TL gönlüm mafiadan yana çünkü 1 oyun fiyatına 3 oyun alacağım ama mafia grafikleri iyi mi? ve hikayesi sarıyormu bunu merak ediyorum
Teşekkürler rdr 2 alacağımMafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.
ryzen 5 5600x var 3070ti var kaldırımıMafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.
Bu soruya gülerim kanka yok kaldırmaz en az 3090ryzen 5 5600x var 3070ti var kaldırımı
RDR 2 Single'ı 100 saat, Online ise sonsuza kadar oynayabilir.Mafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.
10 tane RDR2 aynı anda oynarsın.ryzen 5 5600x var 3070ti var kaldırımı