Neler Yeni

Rdr2 mi mafia 1 2 3 definitive edition mu

ozanali26

80+
Reaksiyon skoru
32
Steamda mafia 1 2 3 definitive edition 187 TL'ye düşmüş rdr 2 de 200 tl gönlüm mafiadan yana çünkü 1 oyun fiyatına 3 oyun alacağım ama mafia grafikleri iyi mi? ve hikayesi sarıyormu bunu merak ediyorum

Steamda mafia 1 2 3 definitive edition 187 TL'ye düşmüş rdr 2 de 200 TL gönlüm mafiadan yana çünkü 1 oyun fiyatına 3 oyun alacağım ama mafia grafikleri iyi mi? ve hikayesi sarıyormu bunu merak ediyorum
Mafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.

Tercihimi RDR2'den yana kullanırdım.

Mafia, 2 oyun desek daha mantıklı çünkü üçüncü oyun çok kötü. Ben yerinde olsam sistemim kaldırıyor olsaydı RDR 2 alırdım. İlk iki Mafia oyunu 20 saatte biterken RDR 2'yi yan görevleri falan derken 40 saat oynarsın. Hikaye daha doyurucu olur verdiğin parayı hak etmiş olur.
Teşekkürler rdr 2 alacağım

Kesinlikle RDR2

ryzen 5 5600x var 3070ti var kaldırımı

• Hahaha
Reaksiyonlar: baid
RDR 2 Single'ı 100 saat, Online ise sonsuza kadar oynayabilir.

Soruna gelecek olursak tabii rdr2 rockstar üzerinde zam aldığından bende yeni aldım ne olur ne olmaz.

Bence RDR 2 kesinlikle daha iyi fakat Mafiada da çok güzel ve sarıcı hikaye var ve grafikler gerçekten muazzam.

Geri