Rockstars üyeliğine cloud save açıksa devam edersin. Yoksa edemezsin.Arkadaşlar RDR2 yi stamden oynuyorum baya bir ilerlerme kattettim fakat pc ye format attım kaldığım yerden devam edebilirmiyim , yoksa en baştan mı başlamam lazım
olan olmus artık indirip göreceksiniz umarım alır save.almaya fırsatım olmadı ki pc bir anda gitti mecbur format yedi
hocam aklıma kendim geldim bende sizin gibi rdr 2 nin savesini unutup format attım 3 kere hepte %65 save de falan format atınca şansa 0 dan başladım yani oyunda 3 kere %65,%56,%70 saveye geldim format atınca 3 kere yeniden başlamak zorunda kaldım :/ cloud save almadığı için ama en sonjunda 0 dan bitirdim 2 kez daha sabır işte.İndiriyor şimdi bakalım sonuç ne olucak hayırlısı
Hahha hocam sizinkide iyiymiş bende %40 küsürlerdeydim umarım en baştan başlamaz sıkılırımda silerim diye korkuyorumhocam aklıma kendim geldim bende sizin gibi rdr 2 nin savesini unutup format attım 3 kere hepte %65 save de falan format atınca şansa 0 dan başladım yani oyunda 3 kere %65,%56,%70 saveye geldim format atınca 3 kere yeniden başlamak zorunda kaldım :/ cloud save almadığı için ama en sonjunda 0 dan bitirdim 2 kez daha sabır işte.
ben sıkılmamıştım ama çok güzel oyun işte nabacan :/ ben 4 kere yeniden başladım .d sonunda bitirdimHahha hocam sizinkide iyiymiş bende %40 küsürlerdeydim umarım en baştan başlamaz sıkılırımda silerim diye korkuyorum
Oyun mükemmel ona lafım yok aynı yerleri birdaha oynamak hoşuma gitmiyorben sıkılmamıştım ama çok güzel oyun işte nabacan :/ ben 4 kere yeniden başladım .d sonunda bitirdim
Hocam ne olduArkadaşlar RDR2 yi stamden oynuyorum baya bir ilerlerme kattettim fakat pc ye format attım kaldığım yerden devam edebilirmiyim , yoksa en baştan mı başlamam lazım