Yardım RDR2 Save dosyası lazım

alpharh

80+
Reaksiyon skoru
50
Bütçe
5151
Arkadaşlar pcye format attım en son aldığım save kayıtım gitti %20lik kısmındaydım oyunun elinizde %20lik save dosyası olan var mı veya %15 de olur o civarda dosyası olan varsa atabilir mi ve save dosyasını nereye kuracağız bilen söylesin lütfen

Nexusmods sitesine kayıt ol. Orda var save dosyaları

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy
bro baktım da bulamadım ya sana zahmet bulabilir misin bi ton save dosyası var gibi ama bana %20ye kadar olan lazım yada daha azı yani sana zahmet bulabilirsen atar mısın
istediğiniz chapter 2 ise bu var örneğin

Arkadaşlar pcye format attım en son aldığım save kayıtım gitti %20lik kısmındaydım oyunun elinizde %20lik save dosyası olan var mı veya %15 de olur o civarda dosyası olan varsa atabilir mi ve save dosyasını nereye kuracağız bilen söylesin lütfen
oyunun ilerlemesi clouda kaydediliyor genelde tabi korsan değilse

bunu nereye atacam kanka indirince
1688408579012.png

Oyunun korsan hali mevcut bu arada 😁😁
indirime girmiş steam 4 5 gün önce satın aldım da format attık %20lik save dosyam gitti aşırı mental çöküşteyim acilen dosya bulmam lazım :D oyun sarıyor ama ilk 2 3 saati çok baydı tekrar oynamak istemiyorum oraları :D

indirime girmiş steam 4 5 gün önce satın aldım da format attık %20lik save dosyam gitti aşırı mental çöküşteyim acilen dosya bulmam lazım :D oyun sarıyor ama ilk 2 3 saati çok baydı tekrar oynamak istemiyorum oraları :D
Doğrudur rdr bitirmiş biri olarak aynısını bende yaşadım ilerleyen yerlerde oyundan çıkmak istemeyeceksiniz emin olun 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri