Neler Yeni

RDR2 sizce abartıldığı kadar iyi bir oyun mu?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Arda
Merhabalar. Son zamanlarda fazlaca görüyorum rdr2 seven insan ve bence fazla abartıldığını düşündügüm bir oyun. Teknik taraf olarak tabii ki böyle bir oyun bulmak zor ancak beni fazla sıkmıştı bu oyun. Hikaye tarafında o kadar iyi işler başaramaması(bana göre) oyuna 1 hafta arayla girmem için anca ikna eder seviyedeydi. Size göre Rdr2 nasıl bir oyun? Objektif bir şekilde yanıtlarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,760
İsim
.
Merhabalar. Son zamanlarda fazlaca görüyorum rdr2 seven insan ve bence fazla abartıldığını düşündügüm bir oyun. Teknik taraf olarak tabii ki böyle bir oyun bulmak zor ancak beni fazla sıkmıştı bu oyun. Hikaye tarafında o kadar iyi işler başaramaması(bana göre) oyuna 1 hafta arayla girmem için anca ikna eder seviyedeydi. Size göre Rdr2 nasıl bir oyun? Objektif bir şekilde yanıtlarınızı bekliyorum. Herkese iyi forumlar.
Kesinlikle değil kral
İdare eder öyle dünyanın en iyisi falan da değil.

Amd34

80+ Bronze
Bence değil aldım öyle duruyor oyuna giriyorum 5dk sonra sıkıyor oyundan çıkıyorum bir daha 1 ay girmiyorum :D

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence değil aldım öyle duruyor oyuna giriyorum 5dk sonra sıkıyor oyundan çıkıyorum bir daha 1 ay girmiyorum :D
Aynı şekilde bende bu şekilde anca oynuyorum hocam zar zor bitirdim açıkcası oyunu.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,325
İsim
BenRoboTdeğilİm
oyun güzel ama zaman istiyor görev görev hikaye bitsin diye değilde böyle yavaş yavaş oynamak lazım

fear02

80+
Hikayesi sonlara doğru çok vurucu olduğu için abartılmış olabilir bir tık ama kalitesi tartışılamaz.

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abartıldığı kadar ne demek? Bu şahesere bir övgüdür denilenler, abartma değil.
Hocam acıkcası çogu kişi abartıyor gördüğüm kadarıyla. Benim düsüncem tabii ki bu ben insanların ne düsündüklerini merak ettim.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,586
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak